Cele mai citite

Primele declaraţii ale lui Falcao la Manchester United! Ce zice de Real Madrid

Radamel Falcao la Manchester United este una din cele mai tari mutări ale verii pe piaţa transferurilor. Atacantul columbian a fost dorit insistent de Real Madrid însă a ajuns la "diavolii roşii"...
11.09.2014 | 16:24
Primele declaraţii ale lui Falcao la Manchester United! Ce zice de Real Madrid
ADVERTISEMENT

Radamel Falcao la Manchester United este una din cele mai tari mutări ale verii pe piaţa transferurilor. Atacantul columbian a fost dorit insistent de Real Madrid însă a ajuns la “diavolii roşii” în cele din urmă. 

Atacantul a dat primele declaraţii din postura jucătorului lui Manchester United şi a spus că a fost opţiunea lui să vină la United: “Ştiu că au fost şi alte cluburi care m-au dorit, unul dintre ele, Real Madrid, dar eu am ales Manchester United. E un club uriaş, cu ambiţii mari şi e o oportunitate foarte mare pentru mine să joc în Premier League. Louis van Gaal e unul dintre cei mai mari antrenori din lume, cu toţii am văzut ce a realizat la naţionala Olandei”, a declarat Falcao conform Mundo Deportivo.

Manchester United a fost cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor. “Diavolii roşii” i-au luat în intersezon pe Angel Di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Ander Herrera, Marco Rojo şi Daley Blind.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri