Fotbal international

Primele declarații ale lui Ianis Hagi la Rangers: „Mentalitatea de învingători pe care o au jucătorii de aici m-a determinat să vin la club!”

31.01.2020 | 12:42
Primele declaratii ale lui Ianis Hagi la Rangers Mentalitatea de invingatori pe care o au jucatorii de aici ma determinat sa vin la club
Ianis Hagi alături de Steven Gerrard. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost împrumutat de belgienii de la Genk la Glasgow Rangers, formație pregătită de Steven Gerrard, fostul căpitan legendar al lui Liverpool.

Primele declarații ale lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi a oferit primele declarații pentru noul său club și a mărturisit motivele pentru care a ales să vină la Rangers: Este o onare pentru mine să joc pentru un club atât de mare precum Rangers. Abia aștept să cunosc echipa și să încep primul antrenament.

ADVERTISEMENT

Motivele pentru care am ales să vin la Rangers sunt istoria bogată pe care o are clubul și mentalitatea de învingători pe care o au toți jucătorii de aici. sunt foarte bucuros să fiu aici”.

  • 21 de ani a împlinit Ianis Hagi pe 22 octombrie
  • 3 goluri și 4 pase de gol a dat Ianis Hagi pentru Genk
ADVERTISEMENT

Rangers, cea mai titrată echipă din Scoția

Chiar dacă în ultimii ani Rangers s-a confruntat cu mai multe probleme, fiind retrogradată în liga a patra, formația la care s-a transferat Ianis Hagi rămâne cea mai titrată echipă din Scoția.

În actualul sezon din Scottish Premiership, Rangers ocupă locul doi, cu 56 de puncte, la diferență de 5 puncte față de rivalii de la Celtic. Mai mult decât atât, „protestanții” au ocupat locul 1 în acest sezon, după o pauză de  7 ani, 9 luni și 8 zile.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu este singurul român care a ajuns pe „Ibrox Park”, Daniel Prodan și Dorin Goian evoluând de-a lungul timpului pentru Rangers.

Dacă în cazul mult regretatului „Didi” Prodan accidentările nu l-au lăsat să joace niciun minut pentru Rangers, Dorin Goian a evoluat în nu mai puțin de 42 de partie și a reușit să înscrie un gol.

ADVERTISEMENT
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com