Life

Primele declarații ale lui Mihai Petre după ce ar fi câștigat Asia Express: ”Sunt interesante speculațiile”

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au fost anunțați ca fiind marii câștigători ai celui de-al patrulea sezon al Asia Express – Drumul Împăraților, ei reușind, conform informațiilor scurse din Antena 1 să se impună în finală în fața lui Cuza & Emi.
28.09.2021 | 15:45
Primele declaratii ale lui Mihai Petre dupa ce ar fi castigat Asia Express Sunt interesante speculatiile
Mihai si Elwira Petre, cuplul care s-a impus la Asia Express - Drumul Imparatilor Foomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Mihai Petre a fost foarte criptic în a admite că a câștigat marele premiu de la Asia Express, chiar dacă, atent din cale afară la declarațiile făcute, nu a infirmat nicio secundă că, alături de Elwira, soția lui, ar fi pus mâna pe premiul de 30.000 de euro.

Ce spune Mihai Petre despre premiul de la Asia Express

Celebru pentru prestațiile sale ca jurat în diverse show-uri televizate, Mihai Petre a fost la Asia Express în calitate de concurent, asistat de Elwira, soția lui de origine poloneză. Și, pare-se, cei doi s-au descurcat de minune până la sfârșit, Mihai și Elwira fiind indicați ca fiind marii câștigători ai reality-show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Mihai Petre nu a infirmat nicio secundă că ar fi câștigat marele premiu al celui de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express – Drumul Împăraților, celebrul coregraf amuzându-se copios, încercând să pareze și să evite întrebările pe acest subiect.

”Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect”, ne-a spus, în exclusivitate, Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre si soția sa, Elwira, câștigătorii sezonului 4 Asia Express?

Cu toate acestea, Mihai Petre a admis că, deja, zvonurile cu privire la faptul că ar fi câștigat trofeul pus în joc la Asia Express – Drumul Împăraților le-a văzut și el, dar, cum finalul emisiunii este încă departe, trebuie să avem răbdare.

”Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a mai precizat, pentru FANATIK, Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Deși coregraful nu neagă, dar nici nu confirmă explicit că a câștigat premiul celui de-al patrulea sezon al emisiunii, Mihai și soția sa, Elwira Petre, sunt văzuți de ceilalți concurenți ca fiind cea mai solidă echipă aflată în concurs.

De altfel, la cea mai recentă amuletă câștigată de Mihai și Elwira Petre, reacțiile concurenților au fost pe măsură, parcă sastisiți de succesul celor doi dansatori și coregrafi.

ADVERTISEMENT

„Încă o dată au câștigat amuleta, băi frate!”, a fost reacția Adrianei Trandafir, completată de Cosmin Natanticu cu un sec: „Pentru noi ar fi o surpriză ca Mihai Petre să nu ia ceva în stage”. Caracterizarea cea mai bună a familiei Petre a fost făcută, însă, de Shift: Ei sunt echipa săgeată”.

Mihai și Elwira Petre, obosiți teribil după experiența Asia Express

Așa cum au recunoscut mai toate echipele concurente din cel de-al patrulea sezon al emisiunii, Asia Express a fost un show foarte solicitantși fizic, și psihic, cu toții având de luptat, pe lângă provocările puse la cale de producători, și cu problemele generate de pandemia de coronavirus.

„Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus Mihai Petre într-un interviu pentru Antena 1 după ce s-au terminat filmările de la Asia Express – Drumul Împăraților.

Cu toate acestea, cuplul Mihai și Elwira Petre par să fi reușit să câștige trofeul Asia Express și premiul de 30.000 de euro pus în joc, iar faptul că dansatorul recunoaște că emisiunea va deveni una dintre ele mai frumoase amintiri ale familiei este un indiciu cât se poate de străveziu, având în vedere cât este de competitiv celebrul coregraf.

ADVERTISEMENT