Fotbal intern

Primele declarații ale lui Omrani, eroul CFR-ului: „O seară fantastică pentru mine!”. Djokovic i-a stricat interviul :)

17.07.2019 | 23:15
Primele declaratii ale lui Omrani eroul CFRului O seara fantastica pentru mine Djokovic ia stricat interviul

Francezul Omrani a fost omul meciului pentru CFR Cluj în returul cu Astana, câștigat de ardeleni cu 3-1. Omrani a marcat două goluri și a contribuit decisiv la autogolul oaspeților, datorită acestui rezultat CFR calificându-se în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. 

Primele declarații ale lui Omrani, eroul CFR-ului

La finalul partidei, Omrani a vorbit despre cât de frumoasă a fost această seară pentru el, considerând că a reușit un hat-trick. Tocmai un coleg de-ai săi i-a stricat interviul, Djokovic amintindu-le reporterilor că cel de-al doilea gol a fost de fapt un autogol.

„A fost autogol parcă, nu?” – a glumit Djokovic.

„Este o seară fantastică pentru mine, însă nu doar pentru mine, ci pentru înteaga echipă. A fost greu, am pierdut cu 0-1, am primit gol aici. Dar iată că am obținut scorul de care aveam nevoie. Nu trebuie să renunți niciodată. Am vorbit mult înainte de meci, ne-am motivat unul pe celălalt. Nu eram siguri că ne vom califica după înfrângerea din tur, dar am fost extrem de motivați. Antrenorul ne-a motivat. Nu-mi amintesc când am mai înscris trei goluri, cu siguranță e pentru prima dată la CFR. Acum vom sărbători, de mâine ne vom gândi la meciul cu Maccabi” – a spus Omrani la Digi Sport

CFR Cluj se va duela cu Maccabi Tel-Aviv în turul 2 preliminar. Israelienii au câștigat titlul cu un avans de 30 de puncte, oprind dominația celor de la Hapoel Beer Sheva. Ardelenii au început modest noul sezon, cu o singură victorie, un egal și două înfrângeri.