Life

Primele declarații ale lui Ruby după ce și-a achiziționat bolidul de lux. “E mică, ambițioasă, sexy”

01.10.2020 | 22:24
Primele declaratii ale lui Ruby dupa ce sia achizitionat bolidul de lux E mica ambitioasa sexy
Primele declarații ale lui Ruby după ce și-a achiziționat bolidul de lux. "E mică, ambițioasă, sexy" Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Ruby este mai fericită ca niciodată după ce a reușit să facă o achiziție cu totul impresionantă! Cântăreața și-a cumpărat recent un bolid de lux, iar să spunem că a costat-o o avere nu e suficient!

Cântăreața a făcut deja primele declarații după achiziția extravagantă, potrivit spynews.ro. Ruby este foarte încântată de noul ei autoturism și a ținut să-și împărtășească bucuria cu fanii.

ADVERTISEMENT

Cu toate că pandemia a fost un moment dificil pentru majoritatea artiștilor, nu se poate spune același lucru și despre Ruby. Cântăreața a postat recent fotografii cu noul ei bolid de lux, un model rar și foarte costisitor.

Primele declarații ale lui Ruby după achiziționarea bolidului de lux

Pentru Ruby, criza provocată de coronavirus nu a fost o problemă din punct de vedere financiar. Bruneta și-a achiziționat recent un Aston Martin Volante în ediție limitată.

ADVERTISEMENT

Iar prețul de la care pornește acest autoturism este format din șase cifre, mai exact în jur de 180.000 de euro. Artista și-a făcut cadou acest bolid pentru a se răsplăti pentru munca depusă în toți acești ani.

Ruby a evoluat mult de-a lungul carierei, fiind activă încă din 2010, iar acum este printre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică pop și dance din România. Succesul melodiilor și clasarea în primele locuri în trending i-au oferit vedetei șansa de a-și cumpăra mașina visurilor ei.

ADVERTISEMENT

Deși a investit o sumă uriașă în acest automobil, Ruby nu deține încă permis de conducere. Însă firea ei ambițioasă și optimismul o vor ajuta cu siguranță să-și ducă la bun sfârșit și acest obiectiv.

Ruby a făcut primele declarații după ce a intrat în posesia bolidului. Artista le-a spus fanilor că se asociază cu mașina, din punctul ei de vedere.

ADVERTISEMENT

“M-a motivat, este vorba că e o mașină care mi se potrivește, e mică, ambițioasă, sexy, și cred că ne asemănăm, este unică, era singura pusă la vânzare și acum e a mea. Nu îmi fac probleme cu examenul, sigur îl iau. Am avut foarte multă treabă zilele astea dar mă voi pune cu burta pe carte”, a spus cântăreața în cadrul emisiunii “Antena Stars”.

Acest model este singurul fabricat în lume, iar Ruby este foarte fericită că a reușit să pună mâna pe el. Cântăreața este mândră de această achiziție și speră că va lua permisul cât de curând.

Ruby se bucură de un succes maxim, având peste 1,4 milioane de urmăritori doar pe Instagram, iar piesele ei ajung mereu în trending. A participat la reality show-ul “Asia Express” împreună cu iubitul ei, Robert, unde au reușit să ajungă destul de departe.

ADVERTISEMENT
Tags: