News

Primele declaraţii ale mamei tânărului înjunghiat în Capitală: “A făcut-o intenționat. Mi-a omorât copilul”

22.01.2021 | 12:35
Primele declaratii ale mamei tanarului injunghiat in Capitala A facuto intentionat Mia omorat copilul
ADVERTISEMENT

Mama tânărului ucis cu cruzime în plină stradă în Vitan a oferit primele declarații cu privire la tragicul eveniment. Femeia a reiterat informațiile conform cărora crima a fost premeditată.

Zilele trecute au apărut informații conform cărora omorul a fost făcut cu intenție. Agresorul și-a achiziționat cuțitul după conflictul avut cu victima și s-a filmat în timp ce lansa amenințări. În plus, au ieșit la iveală discuții, pe care acesta le-a purtat cu un prieten, din care reieșea că o urmeasă să-i facă ceva celui cu care avusese conflictul.

ADVERTISEMENT

Mama victimei roagă justiția din România să facă dreptate în acest caz și spune că dorește pedeapsa maximă pentru criminalul care i-a omorât copilul. Femeia a adăugat și că nu dorește nimănui să treacă prin asemenea momente.

Primele declaraţii ale mamei tânărului înjunghiat în Capitală: “A făcut-o intenționat. Mi-a omorât copilul”

Mama tânărului ucis a revenit în țară în această dimineață. Femeia muncește în Franța și a mers la INML pentru a-și recunoaște fiul. „Nu am cuvinte, nu doresc la nicio mamă de pe pământul ăsta să treacă prin ce trec eu. Nu vreau să doresc la nicio mamă”, a spus femeia, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Mergem mai departe! Rog justiția română să facă dreptate pentru copilul meu, un copil cuminte, un copil respectat, un copil cu școală și sportiv”.

„Mi l-a omorât un criminal într-o secundă. Rog legea românească să facă dreptate! Vreau ca legea să îi dea pedeapsă maximă acestui criminal nenorocit!”, a adăugat mama victimei.

ADVERTISEMENT

„O să cerem toate daunele posibile! E premeditat! Ați văzut în filmare cum a pregătit cuțitul și cum făcea cu el.. Deci era pregătit!”

„După trei zile din conflictul care a fost, puteau să îi treacă nervii.. Oricine spune la nervi „te omor”… dar el a făcut-o intenționat. Mi-a omorât copilul!” a precizat aceasta, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Crima a avut loc marți după-amiază în Vitan. Scandalul a izbucnit în interiorul unei săli de sport, iar, ulterior, s-a mutat în stradă. Victima a primit o lovitură de cuțit în zona spatelui și a intrat în stop cardio-respirator. Moartea acestuia s-a produs la scurt timp după ce echipajele de salvare au ajuns la fața locului.

ADVERTISEMENT
Tags: