Life

Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce a devenit suspectă de infectarea cu SARS-CoV2: “Nu am niciun simptom”

28.07.2020 | 23:25
Primele declaratii ale Mirelei Vaida dupa ce a devenit suspecta de infectarea cu SARSCoV2 Nu am niciun simptom
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a făcut primele declarații, după ce s-a spus că s-ar fi infectat și ea cu noul coronavirus. În plus, nu a apărut astăzi la TV, emisiunea fiind suspendată o perioadă din grila de programe a Antenei 1.

Aflată acasă, prezentatoarea a vorbit despre infectarea cu noul coronavirus și despre ce simte, dar mai ales, a transmis un mesaj celor care pun la îndoială infectarea Vulpiței și a lui Viorel.

ADVERTISEMENT

Din fericire, prezentatoarea tv se simte bine, nu are niciun simptom, dar stă în izolare pentru că a intrat în contact cu Vulpița și Viorel, testați pozitiv.

Ce spune Mirela Vaida despre infectarea cu noul coronavirus. Primele declarații

Bună, dragilor! În mod normal, la ora asta, aveam un story, două, trei, pe care le punea producătoarea emisiunii pe story-urile «Acces Direct» și pe pagina mea, eram înainte de emisiune. Dar, iată că, acum, stau acasă.

ADVERTISEMENT

Mă simt foarte bine, după cum vedeți, încă nu am niciun simptom, sper să nici nu am! Într-adevăr, e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în acasă. 

Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor, iar aceasta este faptul că stau pe terasă, că mă uit la florile mele, de care până acum nici nu am avut timp să mă bucur, că văd gazonul udându-se, că stau alături de copiii mei și că în seara o să văd și eu apusul

ADVERTISEMENT

O să văd partea bună, în sensul că mă bucur de clipele care, până acum, le petreceam la muncă și, astăzi, o să încep să mă bucur de timp liber”, a mărturisit Mirela Vaida într-un story pe Instagram.

Mirela nu putea să nu vorbească și despre presupusa regie de care sunt acuzați cei de la Acces Direct, în legătură cu îmbolnăvirea Vulpiței și a lui Viorel.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e totul o regie ieftină.

Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol. Eu, cel puțin, nu îmi pun viața și sănătatea în pericol și nici familia în pericol ca să faci regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează!

Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Sigur că pe unii nu poți să-i convingi, nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează, dar, după cum mă vedeți, sunt bine, asta e cel mai important!

Să fim sănătoși și să avem grijă să respectăm regulile, să nu fim nevoiți să stăm cine știe în ce altă stare de urgență. Până la urmă, toată lumea își dorește să revină cât mai repede la o viață normală. Vă pup și vă îmbrățișez de aici, de acasă, și sper să ne revedem curând și la televizor”, a mai spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT