Life

Primele declarații ale Monicăi Anghel după ce fostul soț a murit: ”Am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni”

11.05.2021 | 12:40
Primele declaratii ale Monicai Anghel dupa ce fostul sot a murit Am vorbit cu el dadea semne ca isi va reveni
Monica Anghel sufera dupa ce fostul ei sot, medicul Andrei Carantino, s-a stins din viata Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a oferit, pentru FANATIK, primele declarații după ce, acum câteva zile, primul ei soț, medicul Andrei Carandino, a murit la doar 61 de ani.

Monica Anghel a avut, zilele trecute, un adevărat șoc după ce primul ei soț, de care s-a despărțit în 2005, medicul Andrei Carandino, a murit.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel a vorbit cu fostul soț înainte ca acesta să moară

Medic celebru în rândul esteticienilor, Andrei Carandino, primul soț al cântăreței Monica Anghel, a murit după ce starea lui, culmea, părea să se îmbunătățească, așa cum a dezvăluit pentru FANATIK celebra cântăreață.

”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, ne-a spus, în exclusivitate, Monica Anghel.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, recunoaște Monica Anghel, decesul medicului aduce după sine multă suferință. ”Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimțim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci și de o pierdere pentru lumea medicală și pentru pacienții săi. Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat și cât bine a făcut”, ne-a spus, tristă din cale afară, Monica Anghel.

De altfel, așa cum a dezvăluit în repetate rânduri, Monica Anghel și medicul Andrei Carandino erau în relații apropiate, în ciuda divorțului din 2005.

ADVERTISEMENT
Monica Anghel
Monica Anghel sufera dupa ce primul ei sot, medicul Andrei Carantino, a murit la doar 61 de ani Sursa Foto: Facebook

”Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat. Normal, sunt alături de Ingrid, o susțin, dar nu pot să spun mai multe lucruri cu privire la problemele lui de sănătate, nu se cuvine”, a declarat, pentru FANATIK, Monica Anghel.

Monica Anghel a fost căsătorită cu Andrei Carandino timp de 11 ani

Monica Anghel s-a căsătorit în 1994 cu medicul Andrei Carandino după ce acesta a rezolvat o operație nereușită pe care a suportat-o cântăreața. Relația lor însă nu a fost una pentru toată viața, iar în 2005, după 11 ani de la căsătorie, cei doi au divorțat.

ADVERTISEMENT

Divorțul lor, spuneau atât artista, cât și medicul Andrei Carandino, a venit din cauza profesiilor lor, amândoi fiind extrem de ocupați cu munca, motiv pentru care relația lor a început să scârțâie, mai ales că se vedeau din ce în ce mai rar, așa că, de comun acord, au decis să se despartă.

Atât medicul, cât și Monica Anghel și-au refăcut viața, Andrei Carandino căsătorindu-se cu un alt medic estetician, Ingrid, iar artista cu Marian Caraivan, alături de care are un copil care va împlini 10 ani.

Primul soț al Monicăi Anghel a murit pe 7 mai 2021

Medicul Andrei Carandino, specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, doctor în știinte medicale, cu un master în Managementul Serviciilor de Sănătate era șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie din București, și a decedat vinerea trecută, pe 7 mai 2021.

Problemele lui de sănătate, pare-se, erau unele mai vechi, anul trecut suferind și o ruptură de aortă, decesul medicului Andrei Carandino fiind anunțat pe rețelele de socializare de o amică de-ale acestuia, jurnalista Roxana Dima.

„În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie, a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista despre decesul medicului, primul soț al artistei Monica Anghel.

ADVERTISEMENT