Life

Primele declarații ale regizorului rănit de Alec Baldwin! Ce spune despre femeia ucisă de vedetă

Regizorul Joel Souza, bărbatul rănit pe platourile de filmare de Alec Baldwin, a oferit primele declarații publice, dezvăluind că este extrem de afectat de decesul colegei sale, directorul de imagine al filmului, Halyna Hutchins.
24.10.2021 | 09:53
Primele declaratii ale regizorului ranit de Alec Baldwin Ce spune despre femeia ucisa de vedeta
ADVERTISEMENT

Fără să spună niciun cuvânt despre ce i s-a întâmplat lui Alec Baldwin, regizorul Joel Souza a vorbit însă despre tragedia petrecută colegei sale, dezvăluind totodată că starea lui de sănătate este mai bună.

Ce spune regizorul Joel Souza despre femeia ucisă de Alec Baldwin

„Sunt devastat de pierderea prietenei și colegei mele, Halyna. A fost o persoană bună, vibrantă, incredibil de talentată, a luptat pentru fiecare pas și m-a făcut mereu să fiu mai bun”, a spus, în prima declarație publică făcută, regizorul Joel Souza.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a precizat bărbatul care a fost împușcat de Alec Baldwin din greșeală, tot ceea ce poate face este să se gândească la tragedia care a răpit-o pe Halyna Hutchins, colega pe care o descrie în termeni laudativi.

„Gândurile mele sunt alături de familia ei în acest moment foarte dificil. Sunt recunoscător pentru revărsarea de afecțiune pe care am primit-o de la comunitatea noastră cinematografică, oamenii din Santa Fe și sutele de străini care m-au contactat. Cu siguranță mă vor ajuta să mă vindec”, a mai spus el, citat de BBC.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin colaborează cu poliția în cazul femeii ucise

Alec Baldwin era interpretul rolului principal din Rust și producător al western-ului la care lucra alături de colegii pe care i-a împușcat, regizorul Joel Souza și directorul de imagine Halyna Hutchins. Dacă pe regizor l-a împușcat în umăr, femeia a fost ucisă, medicii ajunși la fața locului nereușind să o mai aducă înapoi la viață.

”Sunt distrus. Nu există cuvinte care să arate cât de mari sunt șocul și tristețea care m-au copleșit după tragicul accident în urmă căruia a murit Halyna Hutchins, soție, mamă și o atât de apreciată colegă.

ADVERTISEMENT

Cooperez pe deplin cu poliția pentru a determina modul în care s-a produs această tragedie și țin legătura cu soțul Halynei, oferindu-i sprijinul pentru el și pentru familia sa.

Inima mea este frântă, sunt alături de soțul ei, de fiul lor și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a transmis Alec Baldwin pe contul său de Twitter după ce, în ciuda eforturilor depuse de medici, viața femeii nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a tras din greșeală în cei doi colegi

Conform datelor preliminarii ale anchetei pornite de poliția americană, Alec Baldwin ar fi tras din greșeală în colegii săi, după ce un asistent de producție i-ar fi înmânat un pistol greșit.

”Biroul şerifului confirmă că doi oameni au fost împuşcaţi pe platoul filmului Rust. Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, şi Joel Souza, 48 de ani, regizor. Au fost împuşcaţi când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 63 de ani, producător şi actor”, a transmis poliția în urmă cu câteva zile.

Conform magistraților americani, pistolul care trebuia folosit avea muniție reală în loc de gloanțe oarbe, iar Alec Baldwin, în momentul în care a tras, a nimerit-o în piept de Halyna Hutchins și în umăr pe regizorul Joel Souza.

”Arma înmânată lui Alec Baldwin era încărcată cu cartușe reale, iar asistentul de regie nu știa acest lucru, descriind-o ca fiind sigură”, susține presa americană care citează înregistrările instanței.

ADVERTISEMENT