Life

Primele declarații ale văduvei victimei lui Mario Iorgulescu, după condamnare: ”Să facă puşcărie!”

Patricia Mincă, femeia care trebuia să se căsătorească cu Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, a comentat decizia de condamnare pentru omor dată în acest caz.
10.02.2023 | 08:53
Primele declaratii ale vaduvei victimei lui Mario Iorgulescu dupa condamnare Sa faca puscarie
Patricia, femeia care trebuia să se căsătorească cu Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, a comentat decizia instanței / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Patricia, femeia alături de care Dani Vicol avea planuri de nuntă, distruse de un moment în care, în toamna lui 2019, Mario Iorgulescu a produs un accident cumplit, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre decizia instanței. Reamintim că judecătorii au decis ca Mario Iorgulescu să primească 14 ani de închisoare pentru omor, la care s-a adăugat un sport de un an și opt luni dintr-o condamnare anterioară.

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu, după condamnarea de 15 ani și opt luni: ”Felicitări instanței, felicitări judecătoarei”

Mario Iorgulescu a primit, astăzi, 10 februarie 2023, sentința în dosarul în care era judecat pentru omor. Conform deciziei magistraților, el a fost condamnat la 14 ani pentru omor și a primit un spor de pedeapsă de un an și opt luni, ajungând la un total de 15 ani și opt luni de închisoare.

ADVERTISEMENT

Patricia, văduva victimei lui Mario Iorgulescu, a comentat în exclusivitatea pentru FANATIK vestea care, oarecum, o aștepta de ani buni. ”Am văzut decizia instanței. Ce pot să spun? Felicitări instanței, felicitări judecătoarei.

Nu pot să spun altceva, sincer, dacă judecătoarea a considerat că așa merită, eu zic că e ok”, ne-a spus Patricia, femeia care se iubea cu Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, și care avea, la momentul accidentului, un copil de doar câteva luni alături de bărbatul care și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit ea, după ce a văzut decizia instanței, este convinsă că Mario Iorgulescu va ajunge în închisoare și că nu se va putea sustrage pedepsei, pe motivul că este într-o clinică de recuperare psihiatrică din Italia.

”Eu sunt convinsă că va face închisoare. Știu că e în Italia. Dar toți suntem judecați, iar el trebuie să plătească pentru ce a făcut. Deci, nu are cum să scape fără închisoare. Despre daunele morale nu pot și nu vreau să comentez. A rămas la decizia instanței, iar eu pot să spun doar felicitări”, ne-a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT

”Emoțional, prea puțin contează”

Chiar dacă nu ascunde nicio secundă că este satisfăcută de faptul că Mario Iorgulescu a fost condamnat la ani grei de închisoare, cu executare, Patricia recunoaște că ”reparația” este una tardivă. Și că, răul pe care i l-a făcut Mario Iorgulescu este imposibil de reparat.

”Eu, în mare parte, sunt satisfăcută de decizia instanței. Dar, emoțional, prea puțin mai contează. Important e că sunt copiii bine”, ne-a mai spus femeia, și acum afectată din cale afară de pierderea bărbatului pe care îl iubea enorm.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit Patricia, este convinsă că apelul pe care, cu siguranță, îl va depune Mario Iorgulescu prin intermediul avocaților săi, va fi unul fără efecte și că bărbatul care i-a ucis cel care urma să îi devină soț va avea parte de o sentință definitivă, cu executare.

”Mă aștept să facă apel, dar vă spun, rămân la aprecierea instanței și nu cred că mai poate să scape fără pușcărie”, ne-a mai spus Patricia, văduva victimei lui Mario Iorgulescu. Dar, până la sentința definitivă, ne-a dezvăluit ea, va avea răbdare…

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, cu executare

”În baza art. 188 alin. (1) din Codul penal, condamnă pe inculpatul IORGULESCU GINO MARIO, la pedeapsa de 14 (paisprezece) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. (…)

Contopeşte cele două pedepse de 14 ani închisoare și 2 ani închisoare aplicate prin prezenta hotărâre cu pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată pentru infracțiunea de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, prevăzută în art. 48 alin. (1) din Codul penal raportat la art. 205 alin. (1) din Codul penal, aplicată prin sentința penală nr. 944/20.12.2018 pronunțată de Judecătoria Sectorului 3 București în dosarul nr. 33036/301/2016, modificată ?i definitivă prin decizia penală nr. 504/09.04.2021 a Curții de Apel București – Secția I penală, în pedeapsa cea mai grea de 14 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 1 an și 8 luni închisoare (o treime din totalul de 5 ani al celorlalte două pedepse), inculpatul IORGULESCU GINO MARIO urmând să execute în final pedeapsa de 15 ani și 8 luni închisoare”, se arată în decizia instanței, publicată astăzi, 10 februarie 2023, în cazul lui Mario Iorgulescu.

Reamintim că Mario Iorgulescu a fost judecat în lipsă, el fiind plecat în Italia, loc în care a ajuns imediat după accidentul din 8 septembrie 2019 în care Dani Vicol, un tânăr, tată a doi copii, a murit pe loc, iar el era internat la Spitalul Elias.. Conform informațiilor date publicității, el a fost internat într-o clinică din Italia, pentru recuperare.

ADVERTISEMENT