Life

Primele declarații făcute de Andreea Perju după operația la sân: „Noi, femeile, ne punem sănătatea pe ultimul loc”

Andreea Perju a trecut recent printr-o intervenție la sân, după ce, timp de mai bine de 9 luni, și-a neglijat starea de sănătate. Actrița a vorbit pentru FANATIK despre problemele medicale cu care se confruntă.
01.07.2022 | 14:18
Primele declaratii facute de Andreea Perju dupa operatia la san Noi femeile ne punem sanatatea pe ultimul loc
Andreea Perju, actriță și vedetă de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Perju a ajuns de curând la spital, acolo unde și-a tratat un nodul la sân pe care l-a neglijat, deoarece s-a pus mereu pe ultimul loc. Actrița a spus, pentru FANATIK, că starea ei de sănătate este bună acum, fiind în afara oricărui pericol.

Andreea Perju se simte bine după intervenția suferită la sân

Vedeta cunoscută de publicul larg din serialul „Fetele marinarului”, difuzat în urmă cu câțiva ani la Antena 1, a spus că vrea să le încurajeze pe femei să meargă la doctor mai des, să nu se mai pună pe ultimul loc atunci când vine vorba despre sănătatea lor.

ADVERTISEMENT

Operația prin care a trecut nu a fost una complicată, întrucât Andreea nu a ajuns în ultimul punct la medic, deși ar fi trebuit să meargă mai din timp. Vedeta ne-a mărturisit că se simte foarte bine și că nu există nicio restricție în privința obiceiurilor ei zilnice.

„Eu sunt bine acum. Cel mai important lucru pe care am vrut să îl transmit este că noi, femeile, ne punem mereu sănătatea pe ultimul loc. Sănătatea e cea mai importantă. Sunt foarte bine, sunt ok. 

ADVERTISEMENT

Nu a fost o intervenție complicată, dar a fost făcută fix în momentul potrivit. Am remarcat că tendința femeilor este oricum să stea și să nu facă nimic, pentru că mereu apar alte priorități”, a declarat Andreea Perju, pentru FANATIK.

Întrebată de ce nu a mers în luna octombrie la medic, atunci când a bătut-o acest gând, conform postării pe care actrița a făcut-o pe Facebook, Perju a declarat că mereu a apărut altceva, fără să se gândească în primul rând la sănătatea ei.

ADVERTISEMENT
Andreea Perju a fost operată de curând la sân. Foto: Facebook

„Nu s-a pus problema de frică”

„Nu am plecat atunci pentru că mi-ar fi fost teamă sau frică. Nu s-a pus vorba de frică. Am avut mereu alte lucruri de făcut, proiecte, buiness-ul pe care îl am, au venit serbările fetițelor… Am tot amânat”, a completat Andreea.

„Tendința femeilor, mai ales a mamelor, este să se pună pe ultimul loc. Acesta e mesajul pe care vrea să îl transmit. Mereu e cineva mai important decât ele. Mereu există ceva mai important de făcut… Când, de fapt, sănătatea ar trebui să primeze. Nu există recomandări sau restricții în cazul meu. Totul merge strună. Nu am primit vreo restricție alimentară. Sunt foarte ok”, ne-a mai zis Andreea Perju.

ADVERTISEMENT

Actrița i-a anunțat pe prietenii ei virtuali că de 8 ani încoace a ținut sub control un adenom la sânul stâng, care în ultimul an, din cauza stresului și a dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 ”frați”.

Vedeta a vrut să plece în luna octombrie pentru analize amănunțite, după care a constatat că respectivii noduli crescuseră până la 3 centimetri. Din fericire, lucrurile s-au desfășurat bine în cazul vedetei, care s-a lăsat pe mâna unor medici cărora le mulțumește din suflet pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă.

„Le-am explicat fetițelor mele ce urmează să se întâmple. Le-am explicat de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație.

Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie. Mai e un hop. Aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe pentru că viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei”, a scris Perju pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: