Life

Primele detalii despre Bravo, ai stil Celebrities. Ce prietenii s-ar fi legat deja. Imagini din culisele show-ului

Au început filmările pentru Bravo, ai stil Celebrities sezonul 2 și vă oferim primele detalii din culisele show-ului. S-au legat deja prietenii?
26.08.2021 | 12:50
Primele detalii despre Bravo ai stil Celebrities Ce prietenii sar fi legat deja Imagini din culisele showului
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil Celebrities a început să tureze motoarele. Au apărut și primele imagini din culisele concursului de modă de la Kanal D, postate chiar de către o parte din concurente.

Fanatik a aflat câteva lucruri despre atmosfera de la filmări, iar cuvântul de ordine care descrie show-ul până la această oră este funny!

ADVERTISEMENT

Concurentele au luat în serios provocarea de a demonstra că au stil nu doar din punct de vedere vestimentar. În culise, acestea se înțeleg destul de bine (deocamdată!) și s-au legat și câteva prietenii.

Primele detalii din culisele Bravo, ai stil: Pamfile și Rux se înțeleg foarte bine

Mădălina Pamfile și Rux sunt două dintre fetele puse mai mereu pe caterincă. Cele două comunică foarte mult și au început chiar să posteze câteva imagini amuzante din camera unde se pregătesc pentru defilări.

ADVERTISEMENT

Rux a publicat, de altfel, câteva filmulețe în care ea și colegele sale mănâncă în culise. A surprins-o la un moment dat pe Mădălina cu o caserolă cu cârnăciori. Cele două au făcut o glumă internă pe care cu siguranță o vor afla și telespectatorii la un moment dat.

O altă concurentă, Sensy, încearcă să intre în grațiile celorlalte fete, însă se lovește de multe ori de un zid. Acomodarea este ceva mai dificilă la început, însă cu siguranță va reuși să se apropie mai mult de celelalte concurente. Sensy este, de altfel, una dintre cele mai sociabile fete.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a reușit să intre deocamdată la inimile tuturor fetelor, Sensy și-a găsit deja o aliată în persoana Ioanei Filimon, fostă Miss România. Cu ea are de gând să creeze content pentru rețelele de socializare, dorind să rupă Tik-Tok-ul în două.

bravo ai stil celebrities
Mădălina Pamfile își menține silueta pentru Bravo, ai stil cu cârnăciori la caserolă, Rux poartă pantofi marca Jimmy Choo, iar Nicoleta Nucă impresionează cu unul din make-up-uri. Capturi Instagram

Anda Adam, probleme cu punctualitatea

Pe de altă parte, există și fete care nu au fost tocmai punctuale la filmări. Nu este prima oară când se întâmplă asta în cadrul show-ului. Uneori concurentele au fost taxate aspru de jurați pentru că întârziau la filmări.

ADVERTISEMENT

Este vorba chiar despre cea mai celebră concurentă, Anda Adam. Vedeta nu a reușit să se trezească la timp pentru una dintre edițiile în curs de filmare.

Fetele de la Bravo, ai stil Celebrities au început să posteze câteva teasere cu ele pe rețelele de socializare, stârnind curiozitatea telespectatorilor.

Unele și-au filmat pantofii cu care vor defila, în timp ce altele le-au arătat fanilor coafura și machiajul alese pentru anumite ținute.

 

 

ADVERTISEMENT