Life

Primele detalii despre finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce le-a pregătit PRO TV telespectatorilor

Ce se întâmplă cu finala Sunt celebru, scoate-mă de aici? FANATIK are primele detalii despre show-ul care s-a filmat în Republica Dominicană.
11.10.2022 | 15:01
Primele detalii despre finala Sunt celebru scoatema de aici Ce lea pregatit PRO TV telespectatorilor
Primele informații despre finala Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat primele detalii despre marea finală a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! Filmările în Republica Dominicană s-au încheiat de curând, iar concurenții s-au întors în țară!

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! va fi live, în România

Show-ul prezentat de Cabral și Adela Popescu a pus vedetele în cele mai groaznice situații posibile, închise cu animale sălbatice ori consumând cele mai imposibile combinații alimentare.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, marea finală a competiției de la PRO TV va fi live și avea loc în România, nu în jungla unde starurile s-au întrecut pe sine.

În ultimul episod al concursului au ajuns două celebrități care se vor lupta pentru titlul de „Rege al junglei”. Până la această oră a difuzării pe post a emisiunilor înregistrate au rămas 7 concurenți din garda veche, la care s-au adăugat alți doi: Radu Vlăduț și Ioana Filimon.

ADVERTISEMENT

Pe lângă fotomodelul din Banat și Vlăduț, în competiție se mai află Tania Popa, Cristi Mitrea, Giani Kiriță, Bia Khalifa, Ami, Ruxi și Anisia Gafton.

Până acum, 7 vedete au părăsit show-ul filmat în America Latină. Este vorba de Lidia Buble, Mara Bănică, Alex Bogdan, Salvo lo Castro, Paul Diaconescu, Cornel Palade și Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Un show plin de controverse

Show-ul difuzat de PRO TV a fost lider de audiență cu primul episod, însă pe parcurs emisiunea a pierdut teren în fața concurenței. Concursul, difuzat odinioară duminica, lunea și marțea a fost mutat pentru zilele de marți și joi.

Emisiunea a fost plină de controverse încă de la lansare. Concurenta care a reușit să șocheze opinia publică, din primele secunde, a fost Bia Khalifa, creatoare de content pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Vedeta activă pe OnlyFans s-a dezbrăcat de față cu toți colegii din camp, iar pe parcursul episoadelor a intrat în conflicte cu mai mulți concurenți. Publicul a taxat-o în comentariile din mediul online pentru limbajul pe care l-a avut chiar și cu persoanele mai vârstnice precum Cornel Palade, pe care l-a făcut frustrat, căruia i-a spus că nu are cuvânt în fața ei.

Nu a fost singurul conflict notabil din emisiunea de la PRO. Răzvan Botezatu a intrat în clinciuri cu Mara Bănică, pe care a acuzat-o de falsitate și răutate în repetate rânduri.

Și Giani Kiriță și Cristian Mitrea au avut ceva de împărțit, aceștia fiind pe punctul de a sări la bătaie, chiar din primele episoade.

Dincolo de conflictele absolut firești mai ales când vorbim despre astfel de producții unde oameni complet diferiți sunt adunați laolaltă, au existat și câteva revelații în ceea ce privește rezistența la probe.

Adela Popescu i-a avut o perioadă pe copii aproape, în Dominicană

Tania Popa le-a dat clasă multor tineri prin anduranța pe care a dovedit-o, mulți mizând pe actriță pentru titlul de învingătoare.

Prezentatorii emisiunii i-au avut aproape pe cei dragi, la începutul filmărilor. Adela Popescu s-a putut bucura, așadar, de copii, dar și de partenerul ei, Radu Vâlcan.

„Programul nostru este destul de încărcat cu multe filmări, aproape zi de zi, așa că a trebuit să mă acomodez extrem de rapid. În fiecare dimineață Radu iese la alergat, așa cum o făcea și în România. Cei mici s-au obișnuit rapid cu plaja și cu apa, bălăceala.

E o bucurie să îi am lângă mine, chiar dacă ei se vor întoarce curând în țară pentru că Alexandru va începe școala și nu am vrea să rateze nimic”, povestea Adela Popescu înainte să se întoarcă în țară, potrivit tvmania.ro.

Și Cabral Ibacka a petrecut o perioadă alături de soția sa, Andreea, și cei doi copii, în jungla din Dominicană.

ADVERTISEMENT