Life

Primele detalii despre serialul în care Meghan Markle și Prințul Harry vor apărea pe Netflix. Producătorii sunt extrem de enervați

Meghan Markle și Prințul Harry au solicitat să se scoată pasajele în care vorbesc despre Familia Regală, în serialul care va apărea pe Netflix.
14.10.2022 | 13:30
Primele detalii despre serialul in care Meghan Markle si Printul Harry vor aparea pe Netflix Producatorii sunt extrem de enervati
Prințul Harry și Meghan Markle, foști duci de Sussex. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Serialul documentar în care sunt protagoniști Prințul Harry și Meghan Markle va apărea, în cele din urmă, pe Netflix, la începutul lunii decembrie, informează PageSix.

Serialul în care apar Meghan Markle și Harry pe Netflix ar putea avea premiera în decembrie

Realizatorii serialului au avut tot felul de confuzii în legătură cu data în care va ieși pe piață producția. Conflictele dintre producători și foștii duci de Sussex continuă chiar și la această oră, scrie site-ul mai sus menționat.

ADVERTISEMENT

În urma discuțiilor pe care Meghan Markle și Harry le-au avut cu Regele Charles al III-lea, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, aceștia au convenit să cadă la pace. Cei doi ar fi promis să nu mai alimenteze anumite scandaluri pe care tot ei le-au pornit. În urmă cu un an și ceva, aceștia ziceau că nu erau bine tratați la Casa Regală.

Foștii duci de Sussex își contrazic propria poveste

Acum, Netflix se confruntă cu o altă problemă. Unele dintre afirmațiile pe care le-au făcut Harry și Meghan în serie au fost refăcute, ca să nu mai deranjeze Casa Regală. Cu alte cuvinte, se pare că varianta pe care telespectatorii o vor vedea în curând este una în care chiar foștii duci contrazic propriile lor povestiri.

ADVERTISEMENT

„Harry și Meghan au făcut cereri semnificative către regizori. Le-au solicitat să renunțe la conținutul pe care chiar ei l-au furnizat, pentru propriul lor proiect”, scrie site-ul mai sus menționat, citând niște surse din interiorul echipei de producție.

Harry și Meghan ar fi convenit să accepte propunerea platformei de streaming online de a lansa serialul mai repede… cu condiția să fie făcute editările solicitate!

ADVERTISEMENT

Astfel, Netflix a primit alte bătăi de cap, plângându-se că trebuie să lucreze la foc automat pentru a scoate anumite declarații pe care cei doi le-au făcut despre Kate și William ori despre Charles și Camilla Parker Bowles.

Netflix are nevoie de luni bune pentru a reedita tot ce s-a filmat deja

„Netflix are nevoie de câteva luni pentru a face toată formatarea și dublarea, subtitrarea în mai multe limbi, pentru ca serialul să fie disponibil pe platformă”, au spus angajații Netflix pentru PageSix.

ADVERTISEMENT

Nu este singura problemă cu care se confruntă Netflix din cauza personajelor Casei Regale Britanice. Se pare că și serialul „The Crown”, al cărui nou sezon va apărea la începutul lui noiembrie, s-ar putea să sufere anumite modificări.

Probleme și cu serialul „The Crown”

Mai precis, într-unul dintre episoade există scene ale Prințului Philip în care are o aventură cu Penny Knatchbull. E vorba de o prietenă de-ale regretatei suverane Elisabeta a II-a. Scena este considerată una de prost gust. N-ar fi tocmai plăcut să apară, spun apropiații Casei Regale, având în vedere că Regina a murit de curând, pe 8 septembrie!

Fostul șef al departamentului de presă al Reginei, Dickie Arbiter, a fost extrem de sincer pe tema asta: „Este un gunoi crud”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu aceste producții, având în vedere că apar din ce în ce mai multe controverse. Moartea Reginei Elisabeta a stricat puțin planurile foștilor duci de Sussex. După ce Elisabeta a II-a s-a stins din viață, aceștia ar fi făcut câțiva pași înapoi în relația cu membrii Familiei Regale.

Meghan Markle și Charles au purtat chiar o discuție privată cu ocazia funeraliilor Reginei, discuție despre care se zice că ar fi fost în legătură cu dezvăluirile sale din serialul de pe Netflix.

 

ADVERTISEMENT