Life

Primele detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Cum se simte Prințesa de Wales după ce a început chimioterapia

Cum se simte Kate Middleton de când a început chimioterapia. Soția Prințului William are câteva săptămâni de când luptă împotriva cancerului.
20.05.2024 | 20:19
Primele detalii despre starea de sanatate a lui Kate Middleton Cum se simte Printesa de Wales dupa ce a inceput chimioterapia
Cum se simte Kate Middleton de când a început chimioterapia. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, Kate Middleton a anunțat că a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Soția Prințului William a început tratamentul împotriva cancerului, iar acum, Casa Regală a oferit primele detalii despre starea ei de sănătate.

Prințul William, noi informații despre starea de sănătate a soției sale

De câteva luni bune, întreaga lume este cu ochii pe Kate Middleton. Prințesa de Wales a comunicat printr-un mesaj public că suferă de cancer, la scurt timp după ce și Regele Charles a dat aceeași veste.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a spus că va face tot posibilul să se recupereze, așa că a început lupta împotriva cancerului. A trecut ceva timp de când Kate Middleton a început chimioterapia, iar primele detalii despre starea ei de sănătate deja au fost furnizate.

Se pare că recuperarea Prințesei de Wales decurge foarte bine. Medicii se ocupă exemplar de ea, iar dorința tuturor este ca aceasta să își revină cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Momentan, Kate Middleton este rezervată în a vorbi chiar ea despre starea sa de sănătate. În schimb, Prințul William le-a spus medicilor că soția sa se simte foarte bine și că tratamentul are efect. Aflat în vizită la Spitalul Comunitar St. Mary’s, acesta a discutat personal cu administratorul unității medicale.

”L-am întrebat pe William despre soția lui, Kate și el a spus: ‘Se simte bine, mulțumesc.’”, a transmis administratorul spitalului, Tracy Smith, potrivit capital.ro.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a început de câteva săptămâni tratamentul împotriva cancerului

Kate Middleton se concentrează pe recuperare și toate persoanele dragi îi sunt alături. De la finalul lunii martie, Prințesa de Wales a intrat în primele etape ale chimioterapiei preventive. Deși nu a specificat nici până acum tipul cancerului cu care se luptă, soția Prințului William i-a asigurat pe toți că se va face bine.

În continuare, Kate Middleton este prezentă și activă în viața copiilor ei. Atât lui Kate, cât și Prințului William le-a fost destul de greu să le comunice celor mici diagnosticul, dar și perioada care va urma pentru familia lor.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton nu este singura care a început tratamentul împotriva cancerului. La rândul său, Regele Charles are la activ câteva luni de când urmează cu sfințenie tratamentul și indicațiile medicilor.

Monarhul face progrese semnificative și chiar a revenit la unele atribuții regale. În schimb, tratamentul său a avut și unele efecte secundare. Potrivit spuselor monarhului, se pare că acesta a rămas fără gust de când a început tratamentul împotriva cancerului.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”