Sport

Primele dileme ale lui Pochettino la PSG! Neymar, Messi, Sergio Ramos și Di Maria nu vor juca în campionat

Mauricio Pochettino înfruntă primele probleme la PSG, după ce a anunțat că Neymar, Messi, Sergio Ramos și Di Maria nu vor juca în campionat.
10.09.2021 | 22:52
Primele dileme ale lui Pochettino la PSG! Neymar, Messi, Sergio Ramos și Di Maria nu vor juca în campionat
Primele dileme ale lui Pochettino la PSG! Neymar, Messi, Sergio Ramos și Di Maria nu vor juca în campionat. Sursă foto: timesofindia.com
ADVERTISEMENT

PSG va juca următorul meci din campionat împotriva lui Clermont Footb, formația promovată pentru prima dată în istorie în Ligue 1.

Tehnicianul vicecampioanei Franței a recunoscut că vor fi mai multe schimbări în echipă și încă nu știe ce portar să aleagă pentru confruntarea din campionat.

Primele dileme ale lui Pochettin0 la PSG

Mauricio Pochettino se confruntă cu primele probleme de la PSG, după cea mai interesantă campanie de achiziții a echipei din ultimii ani, tehnicianul recunoscând că are mai multe indisponibilități pentru meciul cu Clermont Foot.

ADVERTISEMENT

„Messi, Di Maria, Paredes și Neymar nu vor face parte din lot, având în vedere că au jucat aseară. Am fost informat că Sergio Ramos este indisponibil.

Nu va fi în lot nici pentru meciul din Champions League, de miercuri, dar nu sunt îngrijorat. El își continuă procesul de recuperare și sperăm să îl avem cât mai curând posibil alături de noi”, a spus Mauricio Pochettino, confrom L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Pochettino nu s-a decis nici în privința portarului

Mauricio Pochettino a recunoscut și că încă nu s-a decis asupra portarului care va juca împotriva lui Clermont Foot, spunând că Gianluigi Donnarumma este una dintre variante, însă și Keylor Navas poate apăra la fel de bine.

„Încă nu am decis cine va fi în poartă, dar avem mai multe opțiuni. Gigi este una dintre ele”, a mai spus Mauricio Pochettino în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

După meciul din Ligue 1, PSG se va duela cu Club Burgge, în grupele Champions League, competiție pe care speră să o câștige în premieră, după finala pierdută în 2020 împotriva lui Bayern Munchen, scor 0-1.

În campionat, PSG merge perfect, parizienii fiind singura echipă din Franța cu maximul de puncte din primele patru etape, fiind de altfel și singura echipă care a depășit pragul de 10 goluri, vicecampioana Franței marcând 12 goluri.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Clermont Foot este una dintre revelațiile începutului de sezon, formația fiind clasată pe locul 4, cu 8 puncte în 4 etape și având al doilea cel mai bun atac din ligă, după PSG:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik