Fotbal intern

Primele două echipe care l-au refuzat pe Steliano Filip, după ce a fost dat afară de Hajduk!

29.01.2019 | 19:17
Primele doua echipe care lau refuzat pe Steliano Filip dupa ce a fost dat afara de Hajduk

Steliano Filip a primit o veste proastă în cursul zilei de marți: Hajduk Split a anunțat prin intermediul site-ului oficial rezilierea contractului său

Cu doar câteva zile înainte de acest anunț, impresarul care îl reprezintă pe Filip în fotbalul italian dezvăluia că lucrează la transferul jucătorului în Italia.

Primele două echipe care l-au refuzat pe Steliano Filip

ProSport a aflat că Filip a fost propus în Serie A, la Torino, respectiv în Serie B, la Foggia. Niciunul dintre aceste două cluburi nu a dorit însă să-l achiziționeze pe Filip, astfel că fundașul stânga se află într-o postură delicată.

La doar 24 de ani, Filip a ajuns liber de contract, iar motivul pentru care s-a ajuns în această situație nu este unul care să-l avantajeze: Steliano a intrat în dizgrația șefilor lui Hajduk după ce a petrecut cu o zi înaintea derby-ului cu Dinamo Zagreb. După acel incident, Filip a fost exclus din echipă.

Coșmar pentru Filip în Croația

Steliano Filip a cucerit Cupa Ligii cu Dinamo
Steliano Filip a cucerit Cupa Ligii cu Dinamo

De altfel, Filip nu s-a adaptat deloc în fotbalul croat. În decurs de un an a strâns numai 11 meciuri, cinci în sezonul anterior, șase în această stagiune. Steliano nu a mai jucat într-un meci oficial din 7 octombrie anul trecut.

Cea mai bună perioadă din cariera lui Filip a fost cea petrecută la Dinamo, între 2012 și 2018. A strâns peste 120 de prezențe în campionatul României, cucerind și un trofeu, Cupa Ligii. Nici la Dinamo nu a stat liniștit însă. A intrat în gura fanilor, după ce a petrecut până dimineața înaintea unui meci de Cupa României.

Filip a fost lansat în fotbalul mare de FCMU Baia Mare, însă perioada junioratului și-a petrecut-o la LPS Banatul Timișoara.