Fotbal intern

Primele două oferte pentru Rădoi după calificarea la Euro! Ambele sunt echipe de play-off!

17.10.2018 | 12:55
Primele doua oferte pentru Radoi dupa calificarea la Euro Ambele sunt echipe de playoff

Mirel Rădoi are deja oferte din Liga 1 Betano! Rădoi a reușit calificarea naționalei de tineret la turneul final continental de anul viitor, din Italia și San Marino, iar primele două propuneri pe adresa sa și-au făcut deja apariția.

FANATIK.RO a aflat că doi dintre patronii Ligii 1 Betano sunt foarte impresionați de calitățile de tehnician ale lui Rădoi și l-au pus în capul listei de antrenori pe care îi doresc la echipele lor.

Mirel Rădoi dorit de Rotaru la Craiova „după Mangia”

Calificarea după 20 de ani a naționalei de tineret la un turneu final european l-a făcut pe Mirel Rădoi să declare că în sfârșit se simte antrenor. Dar i-a făcut și pe unii șefi de echipe din Liga 1 să vadă în Rădoi un tehnician foarte bun.

Unul dintre ei este Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova, care le-a transmis colaboratorilor că olteanul din Severin poate fi oricând o variantă foarte bună pentru „albaștrii” săi după ce Mangia se va despărți de Craiova.

Mai mult, din informațiile FANATIK.RO, șeful Craiovei s-a interesat dacă Rădoi ar putea antrena în paralel și la națională, și la CS U, dar răspunsul de la FRF a blocat orice tentantivă. Federalii nu sunt de acord cu acest „part-time”.

Gică Hagi vrea să-i lase lui Rădoi Viitorul pe mână

Și Gică Hagi vede în Mirel Rădoi un tehnician pe mâna căruia să-și lase în siguranță afacerea de la Ovidiu. Hagi le-a spus apropiaților că Rădoi e omul ideal care să-i continue munca pe banca Viitorului în momentul când Gică va pleca să antreneze „afară”.

Hagi s-a exprimat tot mai des în ultimul timp în ideea că așteaptă o ofertă importantă din străinătate, pentru a demonstra și acolo că poate să facă performanță. „Am respins multe oferte, inclusiv o echipă națională care a jucat la Mondialul din Rusia. Dar de acum încolo nu mai refuz. Iar dacă iau un proiect îl voi lua de la început pentru că vreau să fac performanță și la o echipă mare de afară”, a declarat recent Hagi.

Când s-ar putea face „schimbarea” Hagi – Rădoi

Un moment oportun când s-ar putea face transferul „de putere” la Viitorul ar fi vara viitoare, după EURO din 16-30 iunie 2019, când Gică Hagi ar putea da curs unei oferte din străinătate, iar Mirel Rădoi să revină în Liga 1, de această dată ca antrenor principal cu drepturi depline.

Mirel Rădoi a început cariera de antrenor la FCSB, la nașul său Gigi Becali, dar nu avea licență în acel moment
Mirel Rădoi a început cariera de antrenor la FCSB, la nașul său Gigi Becali, dar nu avea licență în acel moment

Rădoi s-ar întoarce în Liga 1 după experiența neplăcută de la FCSB, când a demisionat după un eșec la Pitești cu Astra Giurgiu, gol Găman în minutul 94! El nu s-a înțeles deloc din punct de vedere profesional cu nașul său Gigi Becali, dar avea și problema lipsei licenței, pe care a obținut-o ulterior.

  • 4 victorii din 4 meciuri are Mirel Rădoi pe banca naționalei de tineret
  • 10 goluri a marcat România under 21 sub comanda lui Rădoi, primind unul singur, în Portugalia