Life

Primele imagini cu Alex Bodi după cele 30 de zile de arest. Este total schimbat

19.12.2020 | 16:42
Primele imagini cu Alex Bodi dupa cele 30 de zile de arest Este total schimbat
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare. Afaceristul a ieșit pe porțile Penitenciarului de Maximă Siguranță din Craiova, unde a fost așteptat de jurnaliști și au apărut primele imagini cu acesta, după 30 de zile de arest.

Antena 3 a prezentat momentul în care omul de afaceri a ieșit de după gratii și putem vedea că aspectul acestuia este unul îngrijit, deși pare că a slăbit.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este cercetat într-un dosar, alături de nașul său, Adrian Tâmplaru, de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. El a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Primele imagini cu Alex Bodi, după ieșirea din închisoare

Alex Bodi a fost așteptat de un prieten la momentul plecării și a părăsit penitenciarul alături de Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru. Cei trei bărbați s-au îmbrățișat la despărțire.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi și inculpații Lăcătuș
Alex Bodi și inculpații Lăcătuș la ieșirea din închisoare
Sursa foto: captură video

„În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021”, inclusiv, este decizia magistraților craioveni, potrivit Adevărul.

Alex Bodi și inculpații Lăcătuș
Alex Bodi și inculpații Lăcătuș la ieșirea din închisoare
Sursa foto: captură video

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu o să petreacă următoarele 30 de zile la locuința sa din conuma Tunari, județul Ilfov. Bărbatul trebuie să respecte mai multe reguli pe durata perioadei pe care o va petrece în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi la ieșirea din închisoare
Alex Bodi la ieșirea din închisoare
Sursa foto: captură video

„În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în com. Tunari, str. Fagului nr.3, jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

În baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are următoarele obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoanele vătămate… ” este decizia Curții de Apel Craiova.

ADVERTISEMENT

Actuala iubită a omului de afaceri, rusoaica Daria Radionova, a revenit în România cu ocazia eliberării din închisoare a bărbatului. Frumoasa șatenă a fost surprinsă într-un mall din Capitală, la cumpărături, pregătindu-se pentru eliberarea lui Bodi.

ADVERTISEMENT