Life

Primele imagini cu Alexandra de la Puterea dragostei în Republica Dominicană. Ce au observat fanii

07.04.2021 | 16:31
Primele imagini cu Alexandra de la Puterea dragostei in Republica Dominicana Ce au observat fanii
Alexandra de la Puterea dragostei petrece o săptămână în Republica Dominicană. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei și Marinescu au ajuns în Republica Dominicană, acolo unde vor petrece o săptămână de vacanță!

Cei doi concurenți vor vizita platoul de filmare al emisiunii Survivor România, printre altele, însă nu vor dormi împreună, fiind cazați separați.

ADVERTISEMENT

Kanal D a difuzat primele imagini cu Alexandra din Dominicană, reușind să stârnească invidia concurenților de la Puterea dragostei care nu au avut această baftă.

Alexandra de la Puterea dragostei, are piscina în curtea apartamentului din Republica Dominicană

Alexandra va petrece câteva zile într-un apartament de lux, unde se poate bucura inclusiv de o piscină, după cum le-a prezentat chiar ea colegilor din Istanbul.

ADVERTISEMENT

„După cum bine știți, am ajuns în Dominicană, m-am cazat și acum m-am gândit să vă arăt unde o să locuiesc pentru câteva zile. Vreau să încep cu cel mai frumos loc, o piscină în fața apartamentului unde voi sta. Abia aștept să intru. Încă n-am probat-o, încă n-am intrat în ea. Aici, după cum vedeți, sunt căsuțe exotice”, povestește Alexandra pe materialul video realizat pentru Puterea dragostei.

Blondina a spus că este bucuroasă de vacanța pe care o va petrece alături de Marinescu în țara latino-americană, dar este tristă pe de altă parte pentru că nu e alături de persoanele la care ține foarte mult, referindu-se aici la sora ei, Adriana și la iubitul ei Codruț. Fanii au remarcat că Alexandra nu le-a uitat pe rivalele ei, față de care a avut câteva comentarii de făcut.

ADVERTISEMENT

Concurenta a aruncat săgeți către Maria

Alexandra a aruncat și câteva săgeți pentru fetele din competiție, de la mii de kilometri distanță: „Cred că foarte multe fete vor încerca să-mi ia locul, dar, din păcate, nu pot să mă copieze pentru că Alexandra e doar una și copia, la urma urmelor, nu are valoare”.

„Pe lângă faptul că vor să-mi ia locul, vor încerca să-mi ia și iubitul. Fata la care mă aștept că se va da la el și va încerca să facă anumite lucruri cu el este Maria, pentru că am văzut o apropiere din partea ei dinainte de a pleca eu”, a completat Alexandra.

ADVERTISEMENT