Life

Primele imagini cu băiețelul lui Culiță Sterp. Fostul concurent Survivor România le-a topit inimile fanilor

Culiță Sterp a postat primele imagini cu băiețelul său și al Danielei Iliescu, iar fanii au avut ocazia să-l vadă mai de aproape pe micuț.
05.07.2021 | 18:36
Primele imagini cu baietelul lui Culita Sterp Fostul concurent Survivor Romania lea topit inimile fanilor
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a postat primele imagini alături de băiețelul său și al Danielei Iliescu. Fostul concurent Survivor România este topit după micuțul care a venit pe lume după jumătatea lunii iunie.

Interpretul de muzică de petrecere a postat pe pagina de Instagram câteva clipuri video cu fiul său. Imaginile au topit inimile fanilor.

ADVERTISEMENT

Primele imagini cu băiețelul lui Culiță Sterp

Culiță Sterp i-a încântat pe fani cu ultimele imagini cu fiul lui și al Danielei Iliescu. Fostul faimos este foarte fericit de când a devenit tătic și se bucură de fiecare moment alături de micuțul lui.

Mai mult, cântărețul le-a spus fanilor că va dezvălui și numele bebelușului în scurt timp. „În curând o să-l cunoașteți și o să aflați ce nume poartă!”, a scris acesta alături de postarea cu fiul lui.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp, alături de băiețelul lui
Culiță Sterp, alături de băiețelul lui. Sursa foto: Instagram

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România după ce e-a spus producătorilor că vrea să-i fie alături Danielei Iliescu atunci când va naște.

Fostul concurent din echipa roșie credea că se va încadra în timp să ajungă acasă pentru nalterea iubitei lui și dacă ar ajunge în finală.

ADVERTISEMENT

Emisiunea s-a prelungit, iar finala are loc în această sâmbătă, 10 iulie, cu mai bine de o lună după data inițială.

Cântărețul nu și-ar fi iertat-o dacă nu ar fi ajuns acasă la timp pentru a-și întâmpina bebelușul. Tânărul a fost descalificat imediat după unificarea Faimoșilor și a Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, fericit că a devenit tată

Culiță Sterp a postat un mesaj emoționant după ce partenera lui a născut. Artistul s-a fotografiat alături de Daniela Iliescu și de fiul lor chiar la scurt timp după ce a venit pe lume.

„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat. 

4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu!

Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a scris Culiță Sterp pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT