Life

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive! Cei doi îndrăgostiți se întorc în România

14.01.2021 | 10:55
Primele imagini cu Bianca Dragusanu si Gabi Badalau in Maldive Cei doi indragostiti se intorc in Romania
Bianca Drăgușanu, filmată în ipostaze provocatoare de Gabi Bădălău. Ce detaliu intim a atras atenția. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se întorc în România, după escapada din Maldive. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună, în aeroportul din Male, unde așteptau avionul care să-i aducă acasă.

FANATIK a dezvăluit în premieră relația dintre divă și omul de afaceri, idilă care a început înainte de sărbători, la munte, și a continut în Dubai, după care în faimoasele insule din Oceanul Indian.

ADVERTISEMENT

Până acum, cei doi nu și-au recunoscut relația, ci doar faptul că sunt prieteni și se curtează, însă imaginile vorbesc de la sine, mai ales fotografia în care îndrăgostiții apar îmbrățișați în aeroport, relatează cancan.ro.

Vedeta revine în țară cu forțe proaspete, după o săptămână de vis în resortul Four Seasons, loc în care au petrecut într-o vilă pe apă pentru care Bădălău a scos zeci de mii de euro, după cum am povestit în șirul evenimentelor din telenovela care a acaparat întreaga Românie.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău

Deși a fost copleșită cu atenții și a venit peste tot după ea, la începutul relației Bianca Drăgușanu nu voia să recunoască relația cu Bădălău. Proaspăt ieșită din idila cu Alex Bodi, blonda s-a orientat rapid către alt tânăr potent financiar, de data aceasta un băiat de oraș, cunsocut pentru escapadele amoroase cu vedete.

„Mie îmi place să fiu răsfățată și să fiu cucerită, nu e ceva ieșit din comun. Dar nu e nimic din ceea ce pare. Deocamdată! Și dacă ar fi să fie, care e problema, o viață avem.

ADVERTISEMENT

Faptul că am ieșit într-un cerc de prieteni comuni și că el mă curtează asta nu înseamnă că încă mâine mă mărit. El a declarat că mă place, iar mie îmi place să fiu curtată. N-am obligații, sunt o femeie asumată. Ce este așa rău că mă curtează Gabi? Nu datorez nimănui nimic.

Ne-am văzut la masă, la mall, dar nu e nimic rău în asta. Am supărat pe cineva cu treaba asta? Nu cred. Sunt o femeie liberă, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT