Life

Primele imagini cu Bogdan Mocanu din clubul în care a fost atacat: „A fost tentativă de omor”

Bogdan Mocanu susține că a fost atacat de mai mulți indivizi în timp ce se afla într-un club. Acum au apărut și primele imagini de la locul cu pricina.
16.05.2022 | 10:33
Primele imagini cu Bogdan Mocanu din clubul in care a fost atacat A fost tentativa de omor
Primele imagini cu Bogdan Mocanu din clubul în care a fost atacat. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a fost atacat în weekend într-un club, iar acum au apărut primele imagini cu bătaia în care a fost implicat.

Primele imagini cu bătaia în care a fost implicat Bogdan Mocanu

Au apărut primele imagini cu bătaia în care a fost implicat Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost atacat într-un club de la malul mării de mai mulți indivizi, susține acesta.

ADVERTISEMENT

Conform lui Bogdan Mocanu, putem vorbi chiar despre o tentativă de asasinat, deoarece bărbații care l-au atacat pe cântăreț și youtuber au încercat să îl lovească la gât.

Declarațiile acestuia de la Antena Stars arată că, dacă nu se ferea de aceste lovituri, ar fi putut chiar să moară.

ADVERTISEMENT

”Nu am greșit cu nimic, iar cei care au greșit merită să plătească și or să plătească. Asta practic a fost tentativă de omor, au încercat să-mi dea și la gât, să-mi dea cu cuțitul și în coaste.

Dacă nu mă feream puteam să fiu și mort, iar cei care au făcut chestia asta vor trebui să plătească”, a spus acesta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Imaginile de la locul atacului arată mai mulți jandarmi, dar și petrecăreți:

Cum a pornit bătaia din club

Youtuberul a dat mai multe detalii despre cum a început totul. Conform acestuia, a mers să salute niște prietene, și în urma unor glume făcute la adresa lui, au început să apară nervii.

Imediat după ce a cerut explicații pentru glume pe care nu a gustat-o deloc, Bogdan Mocanu a fost atacat de mai mulți indivizi cu patru macete.

ADVERTISEMENT

„Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți.

Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea”, a spus Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT