Life

Primele imagini cu burtica de gravidă a bebelușei Cristina. Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară

05.04.2021 | 16:52
Primele imagini cu burtica de gravida a bebelusei Cristina Denis Stefan tatic pentru a doua oara
Primele imagini cu burtica de gravidă a bebelușei Cristina. Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bebelușa Cristina a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă. Denis Ștefan va deveni tătic pentru a doua oară.

Denis și Cristina Ștefan formează un cuplu din anul 2012, pe vremea când bărbatul era căsătorit cu fosta soție, Iuliana. Divorțul s-a concretizat un an mai târziu.

ADVERTISEMENT

Bebelușa Cristina face parte din staff-ul emisiuni „Cronica Cârcotașilor” din anul 2008. Ea și partenerul de viață mai au împreună o fetiță, Delia.

Primele imagini cu burtica de gravidă a bebelușei Cristina. Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară

Vestea cea mare a fost dată chiar de actor. Denis Ștefan a postat pe Instagram o imagine cu familia sa și a dezvăluit că în curând acesta se va mări.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, Familia Ștefan se mărește!Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a două oară!” a scris acesta.

Familia Ștefan
Cristina, însărcinată, Delia și Denis Ștefan.
Sursa foto: Instagram

Anunțul a fost urmat și de confirmarea soției sale. Cristina a distribuit o imagine în care burtica este vizibilă și le-a spus internauților că va continua să danseze: „Am încercat să mai amân momentul dezvăluirii, credeți că mi-a ieșit? (…) Și să știți că o să dansez până în Iunie!”

ADVERTISEMENT
Bebelușa Cristina, însărcinată
Bebelușa Cristina, însărcinată
Sursa foto: Instagram

Cei doi mărturiseau anterior că își doresc foarte mult un al doilea copil și sunt pregătiți pentru a-l aduce pe lume. Acest lucru era valabil și pentru fetița lor, care își dorea foarte mult să aibă un frățior sau o surioară.

Între cei doi parteneri de viață este o diferență de vârstă de 15 ani. Acest lucru nu este un impediment pentru ei, fiind unul dintre cuplurile solide din showbizul românesc.

ADVERTISEMENT

Cristina și Denis Ștefan se cunosc de mulți ani și s-au văzut prima dată prin intermediul mamei bebelușei. Aceasta era cascadoare și și-a luat fiica la una din filmări. Acolo avea să-l cunoască pe cel care i-a devenit partener de viață, pe când avea doar 17 ani. S-au îndrăgostit câțiva ani mai târziu, pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jidava. Crâmpei de Geneză”.

ADVERTISEMENT