Life

Primele imagini cu cei 12 războinici de la Survivor România 2023. Surprizele sunt mari

Au apărut primele poze cu cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Noul sezon este așteptat cu sufletul la gură de fani.
17.12.2022 | 13:36
Au apărut primele poze cu cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Noul sezon este așteptat cu sufletul la gură de fani. Sursa foto: captură video Facebook
ADVERTISEMENT

Primele imagini cu cei 12 războinici de la Survivor România 2023. Surprizele sunt mari, mai ales că reality show-ul de la Pro TV se apropie cu pași repezi de marea premieră. Emisiunea e moderată tot de Daniel Pavel.

Au apărut primele poze cu cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Noul sezon este așteptat cu sufletul la gură de fani

Survivor România 2023 le-a arătat fanilor cine sunt cei 12 Războinici care vor lua parte la probele din Republica Dominicană. Aceștia au adversari de temut în persoanelor unor vedete autohtone, printre care se numără: Jorge, Carmen Grebenișan sau Maria Constantin.

ADVERTISEMENT

Dacă numele Faimoșilor au fost deja aflate, nu același lucru se poate spune despre echipa adversă. Din fericire, au apărut primele imagini cu aceștia într-un promo care a fost difuzat recent în mediul online, pe VOYO.

Potențialii participanți au fost aleși în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde telespectatorii au cunoscut 8 tineri dornici de aventură. Doar unul dintre aceștia a fost ales de public pentru a merge în cel mai nou sezon.

ADVERTISEMENT

În curând îi vom putea descoperi pe toți cei 12 Războinici de la Survivor România 2023, singurul nume știut fiind Andreea Moromete. Tânăra este cea care a tras biletul de aur în show-ul La Măruță, de la Pro TV.

Cine sunt Războinicii de la Survivor România 2023

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor. Avem un plic unde sunt rezultatele votului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a spus Cătălin Măruță, conform libertatea.ro.

Andreea Moromete este foarte activă pe rețelele de socializare, unde apare că este trainer. Meseria de instructor de fitness s-ar putea să-i fie de ajutor în reality show-ul care se va desfășura în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2023 se va difuza pe micile ecrane începând din luna ianuarie a anului viitor, ceea ce înseamnă că fanii nu mai au mult de așteptat.

ADVERTISEMENT