Life

Primele imagini cu concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 19. Perechile oficiale

FANATIK vă prezintă primele imagini cu concurenții Te cunosc de undeva! Care sunt perechile oficiale din cel de-al 19-lea sezon?
30.03.2023 | 20:52
Concurenții Te cunosc de undeva, gata de show, la Antena 1! Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Emisiunea Te cunosc de undeva începe sâmbătă, 1 aprilie 2023, la Antena 1! FANATIK vă spune care sunt perechile oficiale din noul sezon, cel de-al 19-lea, unul care se anunță plin de surprize. De asemenea, vă prezentăm și primele imagini cu concurenții.

Concurenții de la Te cunosc de undeva, gata de aventură, la Antena 1

Show-ul transformărilor revine pe micile ecrane cu mici upgrade-uri! Vedete noi se aruncă în concursul imitațiilor. Dincolo de concurenții care au acceptat provocarea de a face parte din noua ediție, și în juriul de la Te cunosc de undeva există un new-entry.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Mihai Petre, cel care va face echipă cu Andreea Bălan, după ce acesta a jurizat-o în concursul „Dansez pentru tine” în urmă cu mai mulți ani. Cei doi vor analiza coregrafiile perechilor și nu e exclus ca părerile lor să difere, având în vedere că Mihai Petre s-a remarcat de-a lungul timpului drept un jurat extrem de pretențios când vine vorba de dans.

Oficial, se cunosc o parte a concurenților din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Anca Țurcașiu, Adda, Codruța Filip, CRBL, WRS & Emilian, Damian Drăghici, Nicole Cherry și Amna sunt numele confirmate de Antena 1.

ADVERTISEMENT

WRS și Emilian, câștigătorii ediției trecute, din nou în show-ul transformărilor

Vedetel cu care fac pereche nu au fost confirmate oficial, încă, deși au început să apară speculații cu privire la cine ar putea face parte din acest sezon.

Wrs și Emilian, concurenți la Te cunosc de Undeva
Wrs și Emilian fac echipă în noul sezon Te cunosc de undeva. Sursa foto: Antena 1

Dacă în cazul cuplului WRS & Emilian nu mai e niciun secret, Antena 1 având deja o tradiție în a-i readuce în centrul atenției pe câștigătorii sezonului anterior, cum s-a întâmplat și în cazul perechii Emi și Cuza, în legătură cu ceilalți concurenți au apărut câteva zvonuri interesante.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat că Amna, de pildă, va face pereche cu Milionara din Tenerife, despre care unica.ro a anunțat că ar fi nimeni alta decât Misha, fosta soție a lui Connect-R. Numele Mishei nu a fost, însă, confirmat oficial de Antena 1 până acum.

Mai mult, CRBL urmează să se transforme săptămână de săptămână alături de „Vocea din Online”, deci e vorba despre un concurent care are mare vizibilitate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, numele-surpriză de la Antena 1

Anca Țurcașiu face pereche cu „Rebelul cu inimă rock”, potrivit descrierii făcute de Antena 1. Cât despre Adda, aceasta urmează să intre în pielea altor artiști alături de un artist niciodată trist, unul aparent destul de cunoscut.

Codruța Filip va concura cu ”inima petrecerii”, persoana părând a fi un interpret din muzica populară, posibil chiar soțul ei, Valentin Sanfira. Nicole Cherry va urca pe scenă cu poetul rapper, iar Drăghici va face atmosferă cu vocea care îți încântă dorul.

Concurenții confirmați oficial au vorbit despre provocarea de a face parte din noul sezon Te cunosc de undeva, mai toți fiind extrem de entuziasmați, gata să arate ce înseamnă un show adevărat.

CRBL vrea să mituiască ruleta de la Te cunosc de undeva

„După cum puteţi observa, cine se aseamănă, se adună! Şi aici nu mă refer la colegii de pe canapea, ci la „jumătatea” mea! Nebunia ne caracteriază şi talentul ne recomandă! Microfonul şi „toacele” nu sunt o problemă pentru noi, nici rujul sau nici juraţii. Problema noastră sinceră este cum împărţim trofeul.

Dar, până atunci, vă las să savuraţi cea mai întunecată prestaţie a noastră. În prima ediţie o să înţelegeţi despre ce vorbesc. Ne bazăm pe românii devoratori de umor de calitate din partea noastra, în rest, nu garantez nimic. P.S.: Noi încercăm toate variantele de mită pentru ruletă. Până acum nu ne-a ieşit, dar nu renunţăm. Poate bitcoin?”, a dezvăluit CRBL, pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT