News

Primele imagini cu criminalul care a incendiat o fată de 17 ani. Detalii șocante oferite anchetatorilor

13.06.2020 | 14:05
Primele imagini cu criminalul care a incendiat o fata de 17 ani Detalii socante oferite anchetatorilor
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini cu criminalul care a incendiat o fată de 17 ani, în localitatea Dârvari din județul Mehedinți. Acesta s-a filmat cu o zi înainte să-i dea foc fetei. Individul a înregistrat un mesaj de adio, pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook.

Primele imagini cu criminalul care a incendiat o fată de 17 ani.

”Vă mulţumesc tuturor şi bunul Dumnezeu să le dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”, a spus bărbatul. La doar câteva ore distanță avea să comită un gest care îl va trimite pentru mulți ani de zile în închisoare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a stropit-o cu benzină pe adolescentă și i-a dat foc. Individul a fost prins de poliție, potrivit anchetatorilor din acest caz, care fac cercetări pentru tentativă de omor.

RĂMAS BUN DRAGII MEI, VĂ MULȚUMESC TUTUROR PENTRU FAPTUL CĂ ÎMI SUNTEȚI ALĂTURI!!

Posted by Ion Cristian Turnagiu on Wednesday, June 10, 2020

Detalii șocante oferite anchetatorilor

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal. „Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Corespondau pe o rețea de socializare și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc.

Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat pentru Mediafax, Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3, pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată în stare gravă la spital. Victima locuia doar cu bunica și fratele ei.

Din primele concluzii ale anchetei reiese că a intervenit fratele victimei, tot minor, care a reușit să stingă focul.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că bărbatul a fost în trecut condamnat pentru cinci crime şi eliberat din închisoare, în urmă cu un an de zile.

 

ADVERTISEMENT
Tags: