Primele imagini cu Cristi Chivu după operaţie! Cu piciorul imobilizat, fostul fotbalist a plecat în America!

A avut un început de an greu, însă lucrurile par să se aşeze uşor, uşor, în viaţa fostului internaţional Cristi Chivu. Accidentarea de la piciorul drept care l-a forţat să se lase de...
03.05.2014 | 08:23
Primele imagini cu Cristi Chivu dupa operatie Cu piciorul imobilizat fostul fotbalist a plecat in America

A avut un început de an greu, însă lucrurile par să se aşeze uşor, uşor, în viaţa fostului internaţional Cristi Chivu. Accidentarea de la piciorul drept care l-a forţat să se lase de fotbal înainte de încheierea contractului cu Inter Milano a fost “rezolvată”, în principiu,  printr-o intervenţie chirurgicală unicat în lume, care a avut loc în Statele Unite ale Americii. Ieri dimineaţă, Chivu, împreună cu soţia lui, a fost surprins la aeroport în timp ce se pregătea să plece din ţară.

1

O accidentare banală din timpul unei partide de fotbal a scurtat cariera lui Cristi Chivu. După mai multe încercări de a-şi repara problema de la  piciorul drept, în Italia, fostul căpitan al României a aflat că în Statele Unte ale Americii, mai exact în Miami, un renumit chirurg efectuează operaţii unicat în lume. Aşa a ajuns şi Chivu, la jumătatea lunii februarie, pe masa de operaţie într-o clinică peste ocean. Intervenţia chirurgicală, unică în lume, a constat în transplantarea unei bucăţi de muşchi de la laba piciorului unui bărbat decedat la piciorul sportivului. Operaţia a fost un succes. Sau cel puţin, asta îşi doreşte toată lumea. Chivu s-a externat, a mai petrecut ceva timp pe plajele din Miami şi apoi s-a întors în Bucureşti. La numai o săptămână de la intervenţia chirurgicală, Cristi şi-a pus pe pagina de facebook o fotografie prin care îşi anunţa prietenii virtuali că este la plajă.

2

Surse din apropierea cuplului ne-au spus că fostul fotbalist trebuie să meargă de câteva ori în America, la control. Ieri dimineaţă, au fost surprinşi pe Aeroportul Henri Coandă. Bagajele pe care le aveau asupra lor te duceau cu gândul că cei doi au de făcut un drum foarte lung, care necesită o perioadă de şedere mai îndelungată. Dacă Adelina purta nişte ghetuţe cu talpă înaltă, Cristi a lăsat să se vadă orteza pe care o poartă încă de când a ieşit din spitalul de peste Ocean. Cu un mers uşor îngreunat, fostul fotbalist a cărat singur cele două valize mari până la punctul de control. Când s-au eliberat, iar documentele le-au fost verificate de polişitii de frontieră, Cristi şi Adelina s-au relaxat la o cafea. S-au îndreptat către poarta de îmbarcare către Londra, acolo unde fac escala în drumul spre America.

SURSA: spynews.ro

Tags: