Life

Primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată în 3 luni! Cum și-a pozat burtica de graviduță

Daniela Crudu a făcut deja publice primele imagini cu burtica de graviduță, vedeta însărcinată în trei luni dezvăluind un abdomen încă bine conturat.
24.10.2022 | 13:44
Primele imagini cu Daniela Crudu insarcinata in 3 luni Cum sia pozat burtica de graviduta
Daniela Crudu este însărcinată în trei luni. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Burtica graviduței Daniel Crudu, însărcinată în trei luni, este deja subiectul unor fotografii fierbinți. Vedeta OnlyFans și-a expus abdomenul și se poate observa că formele simpaticei brunete încep să se rotunjească discret.

Primele imagini cu burtica de graviduță a Danielei Crudu

Daniela Crudu și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Vedeta care a câștigat simpatia telespectatorilor cu energia sa debordantă și naturalețea de care a dat întotdeauna dovadă, este gravidă în trei luni. Primele declarații despre bebeluș le-a făcut în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, Daniela Crudu mărturisea în urmă cu câteva săptămâni că simte că a venit și pentru ea momentul să fie fericită, să se așeze la casa ei și, de ce nu, să facă și un copil.

„Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, ne spunea Daniela la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Se pare, însă, ca fosta asistentă a lui Capatos era deja gravidă atunci. După ce a așteptat, probabil, ca lucrurile să fie sigure, Daniela Crudu a făcut marele anunț.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, ne-a declarat în exclusivitate Daniela Crudu.

ADVERTISEMENT

Deși se află deja în primul trimestru de sarcină, Daniela Crudu arată în continuare senzațional. De curând, a început să activeze pe OnlyFans, platformă destinată adulților, unde publică poze care îi lasă trupul la vedere și de unde nu se ferește să recunoască faptul că obține sume frumoase de bani.

În același timp, pentru a-și promova conținutul transformat, practic, într-o afacere, simpatica brunetă distribuie poze și pe Instagram. Astfel, în ultimele fotografii și în contextul secretului sarcinii ieșit la iveală, cu puțină atenție se poate observa că burtica Danielei Crudu începe să se rotunjească.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu, decisă să nu renunțe la Only Fans

Într-una din imaginile postate pe contul ei de Instagram, Daniela Crudu s-a fotografiat întinsă pe pat, îmbrăcată într-un tricou alb, ud și strâns pe sâni. Postura îi scoate la iveală burtica de gravidă a vedetei, accesorizată și ea cu o bijuterie, un lănțișor auriu.

daniela crudă gravidă trei luni
Primele imagini cu burtica de graviduță a Danielei Crudu.
Foto: Instagram

Și în urmă cu o săptămâna, Daniela Crudu a publicat un videoclip în care poartă un costum de piele. Chiar dacă în multe secvențe își acoperă, cumva, burtica, sarcina este ușor vizibilă.

În plus, Daniela Crudu ne-a dezvăluit că nu are de gând să renunțe la OnlyFans atâta timp cât sănătatea îi permite, și ținând cont de felul în care corpul său arată în acest moment, nici nu ar avea motive să o facă, mai ales că tatăl copilului, un afacerist din România, o susține în totalitate.

„Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătatea”, a mărturisit Daniela Crudu.

Daniela Crudu nu excludea în trecut varianta fertilizării în vitro

Daniela Crudu visa să devină mamă încă din 2018 și chiar a crezut că la un moment dat că acest lucru se va întâmpla, însă în urma unor controale a descoperit că are câteva probleme de sănătate cărora se datora întârzierea ciclului menstrual.

Vedeta a fost atunci dezamăgită, mai ales că își dorea cu adevărat un copil și, la acea vreme, a mărturisit că dacă nu va veni de la sine, va apela la fertilizare în vitro.

„Am făcut control şi mi-a spus că am probleme la ovare, dar trebuie să mai fac controale. Deocamdată nu îmi mai doresc ca să îmi fac acum. La un moment dat îmi voi dori şi dacă îmi voi dori aşa tare pot să fac şi fertilizare în vitro”, declara Daniela Crudu conform RomâniaTV. 

Mai mult, Daniela Crudu avea și numele pregătite- Ana și Alexandru- așa se gândea vedeta să-și boteze copiii în urmă cu patru ani. Fosta asistentă TV se vedea o mamă protectivă, dornică să-i învețe și să le ofere tot ce e mai bun urmașilor săi.

„Până acum n-am rămas niciodată și era o bucurie dacă se întâmpla asta. Mi-aș dori să am un copil. Cred că te schimbă, cred că m-aș mai schimba și eu. Îmi place să-i protejez pe toți prietenii din jurul meu și familia, dar pe copilul meu…”, spunea, cu ceva timp în urmă, Daniela Crudu într-un interviu acordat pentru Antena Stars. 

Daniela Crudu crede în suflete pereche. Ce spune vedeta despre bărbatul cu care va face un copil?

Daniela Crudu a avut de-a lungul timpul mai multe relații, iar unii bărbați din viața ei au făcut-o să sufere extrem de tare. Una dintre cele mai celebre este cea cu fotbalistul Mihai Costea, puternic mediatizată și plină de suișuri și coborâșuri.  În cele din urmă, bruneta nu a putut trece peste infidelitatea bărbatului și s-au despărțit.

În urmă cu doi ani, Cruduța a trecut prin momente cumplite, după ce iubitul ei de la acea vreme, un bărbat de origine croată, a lovit-o cu bestialitate.

În ciuda trecutului romantic nefericit, în 2018, fosta asistentă a lui Capatos susținea că mai crede, încă, în suflete pereche și era convinsă că într-o zi își va întâlni marea dragoste. Totuși, întrebată ce ar face dacă ar rămâne însărcinată cu bărbatul nepotrivit, ea spunea că ar păstra cu siguranță copilul și că ar apela la ajutorul familiei pentru a-l crește.

„Eu cred în sufletul pereche. Cred că într-o zi o să vină omul cu care o să am o conexiune atât de puternică încât o să rămân lângă el toată viața”, susținea Cruduța.

Se pare că acest lucru s-a înfăptuit, căci vedeta va aduce pe lume primul său copil, iar cel cu care are o relație o iubește necondiționat.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a explicat Daniela Crudu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT