Sporturi

Primele imagini cu Darrel Bowie după ce a fost înjunghiat în Brăila: “Vreau s-o sun pe mama!”

16.09.2018 | 21:10
Primele imagini cu Darrel Bowie după ce a fost înjunghiat în Brăila:
Primele imagini cu Darrel Bowie baschetbalistul înjunghiat la Brăila. Americanul a fost transportat la Spitalul Floreasca

Cazul baschetbaliştilor atacaţi cu cuţitele într-un club din Brăila continuă să facă vâlvă. Darrel Bowie, sportivul înjunghiat mult mai grav, a fost transportat la Bucureşti, iar primele imagini au fost surprinse în momentul coborârii sale din elicopterul SMURD şi, apoi, din salvarea care l-a transportat la spital.

Ştirile PRO TV şi Digi 24 (capturile foto sunt realizate de pe imaginile celor două televiziuni) au prezentat cele două momente.

Au apărut imagini cu Darrel Bowie după operaţie! Ce a cerut americanul în ambulanţă!

Despre starea de sănătate a lui Darrel Bowie, baschetbalistul american înjunghiat mai grav în altercaţia cu clanul din Brăila, a vorbit, pentru FANATIK.RO, antrenorul echipei Cuza Sport, Cătălin Ştefănescu: “Cu Darrel, situaţia a fost diferită, intervenţia a fost diferită. Şi el e în afara pericolului, dar la Bucureşti va beneficia de o aparatură mai performantă care să îi monitorizeze starea de sănătate şi să îl ajute la recuperare. La el au fost mai multe plăgi înjunghiate şi a fost mai complicat. Oamenii din club care au fost alături de el la Brăila, din momentul în care au aflat de scandal şi până la transferul la Floreasca, au discutat cu el. E conştient şi a spus, la fel ca şi Joseph, că durerile sunt foarte mari!“, a declarat Ştefănescu.

Darrel Bowie este adus cu elicopterul SMURD
Darrel Bowie este adus cu elicopterul SMURD, după ce a fost operat la Brăila

Deşi conducerea clubului şi coechipierii americani au ţinut legătura în permanenţă cu familiile celor doi sportivi, Darrel Bowie şi Joseph McClain, primul a vrut să fie sigur că mama sa este liniştită şi ştie că este în afara oricărui pericol. Astfel, la coborârea din ambulanţă se aude cum Bowie le cere celor de la SMURD să îl lase să discute cu mama lui. “Vreau s-o sun pe mama! Vreau s-o sun pe mama!“, a strigat acesta.

Darrel Bowie ambulanţa SMURD
Darrel Bowie ambulanţa SMURD. Americanul cere să discute cu mama lui la telefon

Primele imagini cu Darrel Bowie (le poţi vedea complet în galeria foto), întins pe targă, după operaţia complicată suferită la Brăila, au un puternic impact emoţional.

Principalul suspect se ascunde de Poliţie

Conform site-ului debraila.ro, principalul suspect în cazul înjunghierii sportivilor americani, Daniel Gabriel Husein, poreclit Dasaev, a fugit şi nu a fost încă găsit de poliţiştii brăileni. Cunoscut ca fiind un tip cu un trecut violent şi făcând parte din renumitul clan Crăcănatu, acesta ar fi fost cel care a provocat întregul scandal.

Motivele sunt incerte pentru oficialii clubului din Brăila: “Din ce am înţeles de la băieţi, ei nu stăteau toţi grupaţi. Nu a fost vorba despre femei sau altceva. Nimeni nu ştie motivul exact, ei sunt veniţi de o săptămână în oraş. Poate că a fost vorba de un atac rasist, poate că a fost vorba de o bravură inconştientă a agresorilor…“, afirma Cătălin Ştefănescu.

Daniel Gabriel Husein Dasaev
Daniel Gabriel Husein Dasaev, interlopul care i-ar fi înjunghiat pe americani
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri