News

Primele imagini cu Elena Udrea în România! Unde a mers fostul ministru al Turismului

11.07.2019 | 16:30
Elena Udrea a mers alături de fetița ei la restaurant. Sursa foto - cancan.ro
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini cu Elena Udrea în România! Aceasta a ieșit cu logodnicul ei Adrian Alexandrov și cu fetița lor, Eva-Maria, la restaurant. Totul s-a întâmplat la miezul nopții și cuplul a părut mai mult decât fericit. Cei doi erau cu zâmbetul pe buze și au părut că nu au nicio grijă. Udrea și Alexandrov s-au întâlnit cu câțiva apropiați alături de care au luat masa. Fostul ministru Elena Udrea s-a întors de curând în țară și a anunțat că a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica.

Primele imagini cu Elena Udrea în România!

“Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii.

ADVERTISEMENT

Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.

Primele imagini cu Elena Udrea în România!  Elena Udrea
Elena Udrea s-a distrat alături de câțiva prieteni. Sursa foto – cancan.ro

Ce a declarat Elena Udrea

Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.
Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presă care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!
Doamne, ajută!

ADVERTISEMENT

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o varianta mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe o rețea de socializare după ce a ajuns în România.

 

Tags: