News

Primele imagini cu fetiţa din Baia de Aramă, alături de noua familie! Ce promisiune a vrut de la mama care a înfiat-o

22.06.2019 | 13:43
Sorina a făcut mai multe fotografii cu noua ei familie. Sursa foto - PSNews

Au apărut primele imagini cu fetiţa din Baia de Aramă, alături de noua familie! Sorina, copilul de numai 8 ani de zile care a fost luat cu forța de mascați din casa fostului asistent maternal pare că și-a revenit din șocul prin care a trecut. Aceasta a pozat liniștită lângă mama care a adoptat-o.  PS News a publicat mai multe fotografii în care Sorina apare zâmbind lângă fratele şi noua ei bunică. Sursa citată scrie că după ce a intrat în custodia familiei care a înfiat-o, Sorina a mâncat şi apoi şi-a desfacut bagajele şi cadourile primite.

Primele imagini cu fetiţa din Baia de Aramă, alături de noua familie!

„Copilul e foarte bine, şi-a revenit, a mâncat, şi-a desfăcut cadourile şi se joacă cu fratele său. Pe drum copilul şi mama adoptivă au discutat şi au făcut un pact, au convenit că vor fi bune prietene, cu o condiţie ca mama adoptivă să o lase să se facă ce vrea ea când va fi mare”, au declarat apropiaţi ai familiei despre felul în care micuța s-a integrat în noua ei familie.

Fetița a fost luată de la familia care a crescut-o încă de la 3 ani întrucât contractul de muncă al asistentului maternal încetase și era ținută ilegal. Presa scrie că asistentul maternal a avut ocazia să o adopte pe copilă în două rânduri, 2013 şi 2017, dar atunci a dat o declaraţie olografă că refuză. Mai mult de atât, din fişa medicală a copilului rezultă că din 2015, Sorina a fost internată în mai multe rânduri în spital pentru malnutriţie, giardia şi pneumonie.

Primele imagini cu fetiţa din Baia de Aramă, alături de noua familie! Sorina
Sorina a cerut să mănânce când a ajuns la casa bunicii sale. Sursa foto – PSNews

Sorina, copil greu adoptabil

De remarcat că de-a lungul timpului nu mai puțin de 122 de familii au refuzat să o adopte pe Sorina după ce au văzut poza, tenul fetiței fiind unul închis. În timp, Sorina a devenit copil greu-adoptabil şi s-a trecut la aşa-zisa adopţie internaţională, care este făcută de fapt de cetăţeni români cu domiciliul în străinătate. Trebuie specificat că fetița de 8 ani de zile a fost oferită familiei actuale în baza unui program de calculator, prin Registrul Naţional al Adopţiilor, neavând de ales din mai mulţi copii.

Și autoritățile din România s-au sesizat după ce în spațiul public au ajuns mai multe imagini cu mascații care au luat-o cu forța de la casa fostului asistent maternal. Premierul Viorica Dăncilă a solicitat de urgență o anchetă asupra situației.

Tags:
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o...
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o au
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey