Fotbal international

Primele imagini cu Gabi Tamaș după ce a stat 7 zile în arest. Reacția fotbalistului: “Nu cred că trebuia să fiu implicat în haosul ăsta!” GALERIE FOTO

01.04.2019 | 15:55
Primele imagini cu Gabi Tamas dupa ce a stat 7 zile in arest Reactia fotbalistului Nu cred ca trebuia sa fiu implicat in haosul asta GALERIE FOTO

Judecătorii de la Tribunalul Regional din Lod au decis ca Gabi Tamaș să părăsească arestul poliției în cursul zilei de luni, 1 aprilie, după ce a petrecut 7 zile în spatele gratiilor, iar presa din Israel a publicat primele imagini cu fundașul lui Hapoel Haifa. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Primele imagini cu Gabi Tamaș după ce a stat 7 zile în arest

Deși procurorii au venit cu probe conform cărora internaționalul român a mai condus sub influența alcoolului, Tribunalul Regional din Lod a decis ca fundașul lui Hapoel Haifa să rămână în arest la domiciliu și i-a interzis acestuia să părăsească Israelul.

Internaționalul român a vorbit după a aflat că poate părăsi arestul poliției. “Vreau să le mulțumesc președintelui clubului, fanilor și prietenilor mei din Israel, dar mai ales gardienilor din închisoare care m-au ajutat să nu intru în depresie, nu m-au lăsat pentru nicio secundă singur. Nu cred că trebuia să fiu implicat în haosul ăsta, au exagerat și m-au pus în închisoare pentru o săptămână, dar asta e viața și mergem mai departe, a spus Gabi Tamaș, conform one.co.il.

Gabi Tamaș și unul dintre avocații care l-au apărat. Sursă foto: one.co.il

44.180 de euro a costat cauțiunea lui Gabi Tamaș

Șase oameni din cadrul clubului Hapoel Haifa au fost nevoiți să plătească 25.000 de șecheli pentru cauțiunea fundașului român, iar Gabi Tamaș a depus 30.000 de șecheli. În total, cauțiunea fotbalistului a costat 180.000 de șecheli, adică 44.180 de euro, iar permisul acestuia va rămâne suspendat. Mai mult, pașaportul fotbalistului român rămâne la poliție.

Gabi Tamaș a fost reținut de poliție după ce a condus sub influența alcoolului cu 205 km/h pe o autostradă unde viteza era de numai 90 km/h. După ce a fost la tribunal pentru a-și explica fapta, judecătorii au hotărât ca fundașul român să rămână în arest până luni, 1 aprilie.

Tags: