Fotbal intern

Primele imagini cu George Țucudean la stadion după operație. Foto

14.04.2019 | 21:10
Primele imagini cu George Tucudean la stadion dupa operatie Foto

Așa cum FANATIK anunța în dimineața meciului, George Țucudean nu joacă în CFR Cluj – FCSB. Atacantul ardelenilor încă se reface după intervenția chirurgicală pe inimă suferită la o clinică din Austria. 

Primele imagini cu George Țucudean la stadion după operație

Țucudean a revenit la antrenamentele echipei în această săptămână, însă a rămas în urmă cu pregătirea fizică, motiv pentru care Dan Petrescu a decis să nu-l păstreze în lot pentru acest meci. Țucudean va fi pe teren la meciul cu Sepsi, programat săptămâna viitoare, anunțul venind chiar din partea directorului sportiv Bogdan Mara.

Deși nu a jucat în ultima perioadă, George Țucudean continuă să fie golgheterul României, cu 16 goluri înscrise. Atacantul a ieșit golgheter și în urmă cu un sezon, atunci când a obținut totodată și titlul de campion.

Tucudean a fost nevoit sa se opereze pe inima pentru a putea continua sa joace fotbal
Tucudean a fost nevoit sa se opereze pe inima pentru a putea continua sa joace fotbal

Țucudean a înscris per total 19 goluri în 32 de meciuri în tricoul CFR-ului, având totodată trei reușite și pentru prima reprezentativă a României, cu Israel, Serbia și Muntenegru. Absența lui s-a resimțit atât în jocul CFR-ului, cât și la echipa națională. România a pierdut în Suedia cu 1-2 un meci extrem de important, în timp ce ardelenii, după o serie grozavă, vin după 1-3 cu Astra în prima manșă din semifinalele Cupei României și 0-0 în campionat cu U Craiova.

Țucudean este unul dintre cei mai titrați fotbaliști din România, având în palmares opt trofee, dintre care trei titluri de campion, cu Viitorul, FCSB și CFR Cluj. A fost desemnat fotbalistul român al anului în 2018.

Țucudean a fost dorit în această iarnă de Nantes, dar și de mai multe echipe din Golf, însă până la urmă CFR Cluj a reușit să-l păstreze, jucătorul refuzând să meargă în fotbalul arab, iar gruparea franceză nereușind să ofere o sumă de bani pe placul ardelenilor.