Life

Primele imagini cu Gina Pistol după ce a născut. Apariție surprinzătoare alături de Smiley

13.03.2021 | 17:48
Primele imagini cu Gina Pistol dupa ce a nascut Aparitie surprinzatoare alaturi de Smiley
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a avut o apariție surprinzătoare alături de iubitul ei, Smiley, la numai câteva zile după ce a născut pentru prima oară. Vedeta apare în primele imagini în calitate de proaspătă mămică, fericită că și-a cunoscut minunea pe data de 9 martie. 

Primele impresii după ce a devenit mamă o arată pe frumoasă blondină extrem de fericită că a venit pe lume minunea sa și a artistului, însă la fel de bine se poate remarca oboseala de pe chipul ei. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ea perioada asta.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că are o fetiță „sănătoasă și minunată”, precizând totodată că a trecut cu bine peste prima noapte petrecută acasă. Gina Pistol și Smiley i-au pregătit micuței o cameră ca la carte, unde se poate bucura de un somn liniștit.

Gina Pistol, primele imagini în calitate de mamă. Ce a transmis iubita lui Smiley

„Hello, salutare tuturor, vă pupăm cu drag, aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă.

ADVERTISEMENT

Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus Smiley într-un video postat pe Instagram în urmă cu puțin timp.

„Vă mulțumim frumos și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă vorba ta, suntem într-un roller coaster emoțional. Le mulțumim celor de la clinică, începând de la secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist, medicului meu. 

ADVERTISEMENT

Au foarte drăguți cu noi și ne-am simțit foarte răsfățați și pe lângă asta, cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată!”, a completat la rândul ei Gina Pistol.

„Abia așteptăm să se facă mare și să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”, a ținut să mai adauge prezentatorul de la „Românii au talent” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Juratul de la „Vocea României” nu a trecut cu vederea nașterea fiicei sale și a marcat momentul prin lansarea unei piese care îi este dedicată ei și mamei sale, nimeni alta decât Gina Pistol. Artistul și-a pus pe tavă sufletul și a vorbit deschis despre sentimentale sale prin intermediul piesei „Până la tine”.

„Până la tine nu credeam / În dragostea promisă în stele sau în zodiac / Dar visele te prevesteau / Și vocile din capul meu îmi repetau / Că o privire va fi de ajuns / Că tu vei da tot ce nu am avut”, sunt o parte din versurile melodiei.

Și asta nu este singura surpriză pregătită de cântăreț pentru nașterea primului său copil. Fostul component al trupei Simplu va lua o pauză de la concerte și filmări pentru a fi aproape de Gina Pistol și fetița lor, care a întregit familia în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT