News

Primele imagini cu marele câștigător la LOTO! Bărbatul a venit să-și ridice premiul: ”Cine face ca mine, ca mine să păţească!”

15.05.2019 | 15:29
Primele imagini cu marele castigator la LOTO Barbatul a venit sasi ridice premiul Cine face ca mine ca mine sa pateasca

Au apărut primele imagini cu marele câștigător la LOTO! Bărbatul, originar din Galați, a dat lovitura vieții la extragerea de duminică, 12 mai, și a intrat în posesia unui premiu uriaș. Nu mai puțin de 4,7 milioane de euro a câștigat acesta. ”Cine face ca mine, ca mine să păţească!, este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro al României l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei 6/49 și nu numai.

Primele imagini cu marele câștigător la LOTO!

Andrei Butnariu s-a prezentat la sediul central al Loteriei pentru a-și ridica premiul în valoare de 22.265.937,00 lei. Gălățeanul a explicat și cum a ajuns la o asemenea sumă. Astfel, pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obţinut şi 18 câştiguri de categoria a II-a, 45 câştiguri de categoria a III-a şi 20 câştiguri de categoria a IV-a, valoarea totală crescând în mod substanţial.

De 20 de ani de zile joacă Andrei Butnariu la LOTO și, culmea, nu este pentru prima oară când a reușit să câștige. Bărbatul a reușit să ia mai multe premii de categoria a II-a la jocul său preferat, Loto 6/49, unul, la care recunoaște că joacă, în mod constant. Butnariu a dezvăluit și rețeta prin care acum poate să-și ducă liniștit tot restul vieții. Mizează mereu pe aceleaşi numere, în aceeaşi formulă de joc, una care i-a adus, în cele din urmă, premiul cel mare.

Primele imagini cu marele câștigător la LOTO! Câştigător LOTO
Andrei Butnariu a venit să-și ridice marele premiu, Sursă foto – captură TVR

Andrei Butnariu a aflat că este milionar în euro şi că a câştigat marele premiu la categoria I la Loto 6/49, a doua zi. S-a trezit la prima oră a dimineții și, conform obiceiului, şi-a verificat biletul. A fost momentul în care, recunoaște, că pentru o clipă a rămas fără aer. Acum, gălățeanul a anunțat că nu renunță și va continua să joace pentru că speră să câştige şi alte premii importante. Cu banii câştigaţi acum la Loto 6/49 îşi doreşte, în primul rând, să-şi ajute copiii şi nepoţii.

Trei combinații complete de numere a jucat gălățeanul în agenţia 17-010 din orașul său natal. Acesta a mizat pe 9 numere în zona A, câte 8 numere în zona B, respectiv C (în total 140 variante) şi 3 variante la Noroc. De remarcat că reușita bărbatului este prima de categoria I din acest an la Loto 6/49.