Sport

Primele imagini cu Marius Şumudică după plecarea de la CFR Cluj! Unde a petrecut. Video

Tehnicianul de 50 de ani a petrecut până spre dimineață pe ritmuri de manele și a aruncat fără ezitare zeci de bancnote de 200 de lei. Amfitrionul chefului a fost Gigi Corsicanu.
16.09.2021 | 19:57
Primele imagini cu Marius Sumudica dupa plecarea de la CFR Cluj Unde a petrecut Video
Șumudică s-a distrat pe cinste la petrecerea lui Gigi Corsicanu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși noul angajament după plecarea de la CFR Cluj – unde a rezistat doar două luni – încă se lasă așteptat, Marius Șumudică nu pare deloc îngrijorat, ba chiar profită din plin de timpul liber și se distrează pe cinste în compania persoanelor apropiate. Stau mărturie imaginile surprinse în localul din Capitală în care bunul său prieten, Gheorghe Răducanu, nimeni altul decât fostul lider al ultrașilor rapidiști, a încins o petrecere cu ocazia zilei de naștere.

Într-o formă de invidiat, tehnicianul a chefuit până spre dimineață pe ritmuri de manele, și-a etalat mișcările pe ringul de dans și nu s-a sfiit să arunce cu zeci de bancnote de 200 de lei pentru dedicații. Pe lista invitaților s-au regăsit și alte figuri marcante ale clubului giuleștean, precum Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Șumudică, sufletul petrecerii. A chefuit până dimineață la aniversarea lui Gigi Corsicanu

De cine mi-e mie dor? / De Pancu și Șumi-Gol”, cânta cu foc manelistul chemat să întrețină atmosfera la petrecerea din localul de fițe, în timp ce Marius Șumudică și fostul său coleg din atacul Rapidului dansau de mama focului, încântați peste măsură de această dedicație specială.

Cum la chef era prezent și actualul lider al galeriei rapidiste, Liviu Ungureanu, cunoscut drept „Bocciu”, tehnicianul a avut grijă să nu-l ocolească: „De la Șumudică pentru Bocciu, două milioane!”. Puteți urmări imagini de la petrecerea aniversară a lui Gigi Corsicanu dând play videoclipului de mai sus.

ADVERTISEMENT

De la CFR Cluj, pe banca naționalei Turciei? Reacția tehnicianului: „Sunt onorat”

Liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK pe 27 august, Marius Șumudică s-ar putea îndrepta către prima sa experiență în calitate de selecționer. Presa turcă susține că numele său se află pe lista scurtă a Federației cu posibilii înlocuitori ai lui Senol Gunes pe banca tehnică a echipei naționale.

Chestionat pe marginea subiectului, tehnicianul s-a rezumat să declare doar că este pregătit pentru o nouă provocare. „Sunt onorat să fiu menționat în aceste discuții (n.r. referitoare la posibilitatea de a prelua naționala Turciei). Înseamnă că munca mea a fost respectată în Turcia, o țară în care mi-a plăcut să lucrez.

ADVERTISEMENT

Senol Gunes este un mare antrenor, m-a vizitat la club când activam acolo și chiar am apreciat interacțiunea cu el. E o mare onoare să fiu printre candidații la acest post.

Turcia este o mare națională în fotbal. Trebuie să am grijă la următorul pas. Îmi doresc să repet performanțele avute cu Kayserispor și Gaziantep. Voi analiza cu atenție. Mă simt pregătit pentru o nouă provocare”, a spus Șumudică, potrivit jurnalistului Emanuel Roșu.

ADVERTISEMENT

Cu patru partide rămase de disputat, Turcia are 11 puncte și ocupă poziția a treia în clasamentul Grupei G din preliminariile CM 2022, la două lungimi în spatele Olandei și Norvegiei. Senol Gunes a preluat postul de selecționer în martie 2019 – după demiterea lui Mircea Lucescu – a înregistrat 15 victorii, 10 remize și 7 înfrângeri.

În afară de Marius Șumudică, pe lista candidaților se mai află alte patru nume din fotbalul turc. Este vorba despre: Fatih Terim, Aykut Kocaman, Okan Buruk și Mustafa Denizli. Terim, care acum îi antrenează pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray, s-ar afla la cel de-al patrulea mandat pe banca echipei naționale.

ADVERTISEMENT