Fotbal international

Primele imagini cu Messi de la izbucnirea scandalului cu FC Barcelona! Cum a fost surprins starul. FOTO

03.09.2020 | 22:43
Primele imagini cu Messi de la izbucnirea scandalului cu FC Barcelona Cum a fost surprins starul FOTO
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona este subiectul principal din lumea fotbalului în această vară, un subiect care ridică unele semne de întrebare având în vedere că este destul de improbabil ca FC Barcelona să nu fi știut dinainte măcar o parte din de intențiile jucătorului.

În timp ce agenții săi negociau negociau de zor condițiile plecării sale de la clubul care l-a făcut celebru, Lionel Messi a fost surprins alături de colegul său alături de care a scris istorie Luis Suarez în timp ce jucau o partidă de paddle tenis.

ADVERTISEMENT

Este binecunoscută relația de prietenie dintre cei doi, care conform unor surse din Spania ar fi pus umărul din plin la demiterea de pe banca tehnică a lui Quique Setien.

Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona, “piesă de teatru” sau finalul unei ere

Jucătorul argentinian ajuns la 33 de ani, pare să nu fie foarte stresat de ceea întâmplă în jurul său în aceste zile. În timp ce Jorge Messi tatăl și în același timp agentul lui Lionel Messi era prezent la negocierile cu Josep Bartomeu președintele clubului, acesta se recreea alături de Suarez la reședință din Barcelona.

ADVERTISEMENT

Există o neclaritate în reacția clubului care a primit o ofertă extrem de avantajoasă de la Manchester City, care include o sumă imensă de bani plus 3 jucători și anume Bernardo Silva, Gabriel Jesus plus Eric Garcia, aceștia fiind exact prototipul de fotbaliști pe care Ronald Koeman poate reconstrui echipa la FC Barcelona, în stilul său preferat de joc 4-3-3 bazat pe filozofia implementantă de Johan Cruyff cu 28 de ani în urmă.

Luis Suarez, o palidă fantomă a jucătorului din trecut, pus pe lista de transferuri după venirea lui Ronald Koeman

Dacă transferul lui Messi este sub semnul întrebării, plecarea lui Luis Suarez pare iminentă, Ronald Koeman fiind decis să renunțe la serviciile jucătorului uruguayan care vine după un sezon slab pentru standardele clubului. Suarez a fost primul jucător cu care Messi s-a întânlit după ce a anunțat directoratul clubului că vrea să fie lăsat să plece.

ADVERTISEMENT

Messi și Suarez sunt cunoscuți ca parte influentă în vestiar, mai mulți jucători precum Antoine Griezmann sau chiar antrenori exemplu cel mai recent fiind Quique Setien având de suferit după incidente cu cei doi.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare în povestea transferului lui Messi, însă momentan, o rămânere a acestuia pentru înă un an la Barcelona pare opțiunea cea mai probabilă.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: