Sport

Primele imagini cu Mick Schumacher într-un monopost Ferrari. Galerie foto

02.04.2019 | 15:16
Primele imagini cu Mick Schumacher intrun monopost Ferrari Galerie foto

Iată cum arată primele imagini cu Mick Schumacher într-un monopost Ferrari. La al doilea mare premiu al sezonului din Formula 1, derulat weekendul trecut în Bahrain, pe circuitul Sakhir, a existat și o întrecere la Formula 2, la care a debutat și Mick Schumacher, fiul fostului mare campion mondial, Michael Schumacher, unicul cu 7 titluri în palmares.

Primele imagini cu Mick Schumacher într-un monopost Ferrari

A fost pentru prima dată când Mick Schumacher i-a făcut pe cei prezenți să spună că legenda continuă, pentru că tânărul de nici 20 de ani a apărut în premieră echipat în ținuta roșie a celor de la Ferrari. A fost ca un arc peste timp, iar cel mai emoționat personaj la fața locului, în Bahrain, a fost Corinna, mama lui Mick.

Aceasta a dispărut pentru câteva zile, alături de alți câțiva apropiați ai familiei, de la locuința din Geneva, unde se află fostul campion sub atenta supraveghere a mai multor echipe medicale, pentru a fi alături de primul moment important din cariera de pilot a lui Mick. La Geneva, o săptămână din viața lui Michael costă aproximativ 130.000 de euro.

Mick Schumacher, îmbrăcat complet în roșu, echipamentul lui Ferrari
Mick Schumacher, îmbrăcat complet în roșu, echipamentul lui Ferrari

Este prima dată când îmbracă echipamentul scuderiei italiene

Pentru urmașul lui Michael prima sesiune în echipamentul Ferraria fost destul de intensă, ploaia dând în mai multe rânduri peste cap programul de competiție. Schumacher Junior a făcut primele sale patru puncte în clasament, întrucât a terminat cursa pe locul 8 și s-a declarat foarte încântat atât pentru faptul că a reprezentat Ferrari în mod oficial, el fiind unul dintre cei aleși de scuderie pentru a urma cursuri speciale în arta pilotajului cât și pentru primele sale puncte.

Timpul cel mai bun pe care l-a înregistrat Mick pe un tur a fost de 1’32”552, iar specialiștii susțin că tânărul are potenațial și poate curând să îmbunătățească acest timp în mod semnificativ. În orice caz, cei prezenți au fost impresionați de calmul și siguranța de sine de care a dat dovadă Mick Schumacher și nu sunt deloc puțini cei care susțin de pe acum că în curând vom auzi din nou de era Schumacher, o nouă dominație marca Ferrari în Formula 1.