Sport

Primele imagini cu Ovidiu Popescu după operația la genunchi. Cine i-a fost alături în cele mai grele momente. Video

Ovidiu Popescu (28 de ani) nu va mai juca fotbal în 2022. Mijlocașul a fost operat după accidentarea gravă pe care a suferit-o în CS Mioveni - FCSB 1-1. O persoană dragă i-a fost însă tot timpul alături.
24.08.2022 | 21:55
Primele imagini cu Ovidiu Popescu dupa operatia la genunchi Cine ia fost alaturi in cele mai grele momente Video
Ovidiu Marian Popescu accidentat in meciul de fotbal dintre CS Mioveni si FCSB, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, sambata 6 august 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu a fost operat cu succes după ce a suferit o accidentare horror în CS Mioveni – FCSB 1-1, meci contând pentru etapa a patra din SuperLiga. Soția mijlocașului, Alina, a postat primele imagini după intervenția chirurgicală.

Cum arată Ovidiu Popescu după operația la genunchi

„Pas cu pas!”,  a fost mesajul pe care l-a transmis Alina Popescu, care a fost alături de polivalentul mijlocaș al FCSB-ului, în momentele grele pe care le-a traversat în ultima perioadă. După accidentare, Ovidiu Popescu a aflat că nu va mai juca fotbal până în 2023.

ADVERTISEMENT

În timpul rundei a patra, când FCSB a remizat la Mioveni, scor 1-1, Ovidiu Popescu a călcat strâmb la faza golului din care gazdele au deblocat tabela. Imediat, polivalentul mijlocaș a fost schimbat cu Denis Haruț de către Nicolae Dică.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani, care evoluată din 2016 la FCSB, a fost operat în Italia de renumitul medic Paulo Mariani. La Roma, Popescu a fost tratat ca la carte de doctorii din capitală.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, la doctorul Mariani s-au mai operat și doi foști fotbaliști ai roș-albaștrilor, Dragoș Nedelcu și Florin Tănase. Italianul este la modă printre jucătorii care suferă accidentări grave.

„O operație destul de complicată. Putea să se opereze săptămâna trecută, dar nu era Mariani. Nu te poți opera a doua zi”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu nu va mai juca fotbal în 2022

Până la accidentarea din meciul cu Mioveni, Ovidiu Popescu începuse ca titular în toate partidele jucate de FCSB în acest sezon, cu excepția duelului din prima etapă, cu Universitatea Cluj (1-1).

Ovidiu Popescu a fost folosit în banda dreaptă a apărării, acolo unde FCSB are acum o sumedenie de soluții: Denis Haruț, Alexandru Pantea, Radu Boboc, Florin Achim și Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a acestei accidentări horror, Popescu va sta departe de gazon aproximativ jumătate de an. Astfel, polivalentul mijlocaș nu va mai evolua în acest an pentru vicecampioana României.

FCSB mai are doi jucători în situația lui Ovidiu Popescu, care nu vor mai călca iarba până anul viitor. Este vorba despre Iulian Cristea și Ionuț Panțîru, ambii cu accidentări cel puțin la fel de grave.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 14,00 este cota pentru „FCSB se califică în prelungiri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT