Life

Primele imagini cu platoul „Tu urmezi!”, noul show marca Dan Negru de la Kanal D: „S-a construit de la zero. Arată ca o navă spațială”

Platoul „Tu urmezi!”, noul show al lui Dan Negru de la Kanal D, este gata să își primească viitorii concurenți! FANATIK a aflat detalii despre studioul noului concurs de cultură generală.
09.08.2022 | 12:16
Primele imagini cu platoul Tu urmezi noul show marca Dan Negru de la Kanal D Sa construit de la zero Arata ca o nava spatiala
Imagini cu platoul „Tu urmezi!”, show-ul pe care Dan Negru îș va prezenta din toamnă
ADVERTISEMENT

Kanal D a început deja toate pregătirile pentru show-ul „Tu urmezi”, noul concurs pe care Dan Negru îl va prezenta, după succesul înregistrat deja de „Jocul cuvintelor”.

Primele imagini cu platoul „Tu urmezi!”: „Arată ca o navă spațială”

FANATIK a aflat că studioul a fost construit de la zero și modul în care arată va impresiona, cel mai probabil, publicul telespectator.

ADVERTISEMENT

Dan Negru este extrem de entuziasmat cu ocazia acestui nou proiect, unul cu care speră să cucerească audiența, așa cum a făcut-o cu „Jocul cuvintelor”, care a fost lider de audiență imediat după ce s-a lansat.

„Platoul a fost construit de la zero. Arată ca o navă spațială. Va fi ceva extraordinar, cu tot jocul de lumini. E un concept inedit”, ne-au transmis reprezentanții postului Kanal D.

ADVERTISEMENT

Studioul a fost realizat la ultimele standarde tehnologice, beneficiind de peste 100 de metri pătrați de panouri cu LED. Și pupitrul este unul destul de impozant, acolo unde concurenții vor sta la coadă, alături de Negru, pentru a răspunde întrebărilor de cultură generală.

„Tu urmezi!” este un format internațional („Next One”) care a făcut furori în țările unde a fost difuzat până acum. Emisiunea a apărut prima oară în Italia, în anul 2013. Impactul de care s-a bucurat a făcut ca acest show să fie ”furat” și de alte țări precum Ungaria, Albania, Brazilia, Canada sau Polonia.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a vorbit de curând, pentru FANATIK, despre show-ul pe care Kanal D pariază începând cu această toamnă. Prezentatorul este extrem de mulțumit și de succesul pe care l-a înregistrat cu „Jocul cuvintelor” și spune că „Tu urmezi!” va fi next level din toate punctele de vedere.

dan negru
Așa arată platoul „Tu urmezi”, noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D. Foto: Kanal D

 

Dan Negru, despre noul său show de la Kanal D: „Este o combinație bine gândită de concurs de cunoștințe cu entertainment”

„Jocul Cuvintelor ne-a dat curaj. Credeam că publicul TV din România nu vrea cultură generală la TV. Astfel de showuri nu sunt la televiziunile importante, există câteva pe stații locale, canalul secund al TVR are unul, dar televiziunile care au forța să genereze audiențe nu au avut curaj până acum.

ADVERTISEMENT

Iată că “Jocul Cuvintelor” a devenit lider de audiență, la Kanal D, încă de la început și asta ne-a surprins pe mulți. “Tu urmezi” e despre prima coadă la cultură generală din istoria televiziunilor din România”, a declarat Dan Negru, pentru FANATIK.

„Este o combinație bine gândită de concurs de cunoștințe de cultura generală cu spectacol de televiziune, entertainement. Castingul este în plina desfășurare, toți cei care își doresc să participe sunt invitați să se înscrie în acest game show intrând pe pagina casting.kanald.ro Încercam să schimbăm obiceiuri de consum TV”, a completat realizatorul de televiziune.

Castingul pentru „Tu urmezi!”, în plină desfășurare

Castingul pentru „Tu urmezi!” se desfășoară în continuare, așadar! Încă se mai pot înscrie toți cei care vor să participe în acest nou quiz-show nebun!

Dan Negru a ajuns anul acesta la Kanal D, după mai bine de două decenii petrecute la Antena 1. Prezentatorul a adus în prim-plan „Jocul cuvintelor”, emisiune care a înregistrat constant audiențe destul de bune. A avut în permanență aproape 1 milion de telespectatori în fața micilor ecrane, chiar și pe perioada verii.

Bănățeanul este cunoscut pentru formate destul de ambițioase. În trecut, a prezentat „Ciao, Darwin”, „Te pui cu blondele?”, „Next star” și „Scena misterelor”, printre altele.

ADVERTISEMENT