Fotbal intern

Primele imagini cu Sergiu Hanca și soția după scandalul de la Giurgiu. Cum au petrecut de Crăciun. Foto

26.12.2018 | 20:48
Primele imagini cu Sergiu Hanca si sotia dupa scandalul de la Giurgiu Cum au petrecut de Craciun Foto

Andreea, soția fotbalistului Sergiu Hanca, a fost în centrul unui scandal monstru la Giurgiu, în timpul meciului pierdut de Dinamo în fața Astrei, scor 1-4. Suporterii dinamoviști au agresat-o pe Andreea în momentul în care aceasta s-a bucurat la golul înscris de soțul ei, la scorul de 0-4. Cei doi au încercat să dea uitării momentele din urmă cu o săptămână și au sărbătorit împreună Crăciunul, alături de băiețelul lor.

Andreea Hanca avea să povestească pentru FANATIK clipele de groază prin care a trecut pe stadionul din Giurgiu și faptul că a fost salvată de mânia suporterilor de către fratele ei: „Sunt șocată! Nu mă așteptam la așa ceva. Am fost la meci cu familia, nu e normal. Dacă nu era fratele meu, mă călcau în picioare! Mi-au împins o prietenă care e gravidă în luna a patra. Este inadmisibil! Nu mai vreau să mă gândesc la așa ceva. Scandau că o se le rupă picioarele jucătorilor și de fapt au încercat să facă așa ceva cu noi”, a declarat Andreea Hanca, pentru site-ul nostru. Imediat după acest conflict, Sergiu Hanca a cerut rezilierea contractului: „Pot să-mi dea 50.000 de euro pe lună, că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine, Dinamo a murit în seara asta”, a fost declaraţia lui Hanca, după partida de la Giurgiu.

Ce au făcut Sergiu și Andreea Hanca de Crăciun

Lucrurile par să se mai fi liniștit în familia Hanca. Cei doi au mers mai întâi la biserică, la slujba dinaintea Crăciunului, iar apoi au așteptat cadourile, alături de băiețelul lor aflat la primele sărbători de iarnă. Surprizele nu au încetat să apară pentru micuț. Acesta a primit un cadou din Olanda, de la Dorin Rotariu și iubita sa, dar și din Croația, de la Steliano Filip și soția sa, Bianca Marina. După aceea cei doi au plecat la Timișoara, unde îi așteaptă mai mulți prieteni. VEZI GALERIE FOTO

Cel mai probabil va fi ultimul Crăciun petrecut de Sergiu Hanca alături de Dinamo. Fostul căpitan al formației din Ștefan cel Mare a cerut să fie lăsat să plece după scandalul de la Giurgiu. FANATIK a aflat că echipa i-a stabilit un preț de 100.000 de euro lui Hanca, mai ales că jucătorul ar putea pleca din postura de fotbalist liber de contract chiar în această vară. Mai mult, fotbalistul se bucură deja de interesul celor de la Hapoel Haifa, echipă pentru care evoluează Gabi Tamaș și care ar dori să îl aducă pe internaționalul român.