Life

Primele imagini cu strănepotul Regelui Mihai, publicate de prințul Nicolae. Mesajul transmis de Paște

Prințul Nicolae și soția sa, Alina, au publicat primele imagini cu strănepotul Regelui Mihai. Cei doi au deveniți părinți pentru a doua oară în luna aprilie a acestui an.
24.04.2022 | 09:50
Primele imagini cu stranepotul Regelui Mihai publicate de printul Nicolae Mesajul transmis de Paste
Prințul Nicolae a publicat primele imagini cu strănepotul Regelui Mihai. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte de Învierea Domnului, prințul Nicolae a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de soție și cei doi copii ai lor. Aceștia au devenit părinți pentru a doua oară în luna aprilie a anului 2022.

Prințul Nicolae a publicat primele imagini cu strănepotul Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis

Nepotul Regelui Mihai a publicat sâmbătă, înainte de Învierea Domnului, mai multe imagini în care apare alături de soția lui și cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Este prima dată când împărtășesc cu urmăritorii din mediul online fotografii cu fiul lor cel mic. Micuțul poartă numele străbunicului său. Cuplul a transmis și un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

prințul nicolae strănepot regele mihai
Prințul Nicolae a publicat primele imagini cu fiul său.
Foto: captură Facebook

„Așa sărbătorim noi Paștele în acest an, în patru. Cu această ocazie, transmit tuturor credincioșilor ortodocși cele mai frumoase gânduri, împreună cu familia mea!

ADVERTISEMENT

Vă doresc să păstrați lumina, bunătatea și speranța în viața dumneavoastră, iar credința în Dumnezeu să vă fie fundament în viață!

Nihil Sine Deo! Hristos a Înviat!”, a scris nepotul Regelui Mihai pe contul său de Facebook. 

În imagini se poate observa că Alina și fiica prințului Nicolae sunt îmbrăcate în port tradițional românesc, în timp ce nepotul Regelui poartă o cămașă albă și pantaloni de costum. Întreaga familie este adunată în jurul bebelușului, iar Maria se uită cu drag la fratele său mai mic.

ADVERTISEMENT

Nepotul Regelui Mihai mai are o fiică

Prințul Nicolae și Alina sunt căsătoriți din anul 2018. Ceremonia a avut loc la Sinaia. Cei doi au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu aproximativ un an și jumătate, când a venit pe lume Maria Alexandra.

Strănepoata Regelui Mihai a fost botezată la Curtea de Argeș, iar ceremonia religioasă a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Calinic și un sobor de preoți.

ADVERTISEMENT
Tags: