Fotbal international

Primele imagini cu tricourile Barcelonei pentru viitorul sezon. În ce constă noutatea lor

03.05.2020 | 12:58
Primele imagini cu tricourile Barcelonei pentru viitorul sezon In ce consta noutatea lor
ADVERTISEMENT

Cotidianul El Mundo Deportivo a dezvăluit că în viitorul sezon echipa fanion a Cataloniei, Barcelona, va avea patru rânduri de echipament, dar nu au reușit să intre în posesia imaginilor decât de la echipamentul principal.

Ce decizie s-a luat pentru echipamentul principal al Barcelonei

Noutatea, de altfel bine primită și de cei care au comentat apoi văzând imaginile pe site-ul ziarului, constă în faptul că s-a renunțat la tricourile cu pătrățele, care nu au plăcut nici suporterilor.

ADVERTISEMENT

S-a luat decizia de a se reveni la forma clasică a tricoului Barcelonei, adică acel tricou în dungi verticale roșu și albastru, considerat tradițional în istoria clubului.

Vor mai fi alte trei rânduri de echipament

„Cei care le-au văzut pe viu au spus că sunt spectaculoase și că succesul în ceea ce privește vânzările este asigurat” scrie El Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

În afara acestuia, vor mai exista încă trei alte rânduri de echipament. Unul complet negru, cu inserții aurii, în timp ce al treilea va fi roz, cu inserții verzi.

Al patrulea rând de echipament va îmbina și culorile drapelului Cataloniei

Și va mai exista și un al patrulea echipament. Tricoul va consta în îmbinarea culorilor principale ale Barcelonei cu cele de pe drapelul Cataloniei, galben și roșu.

ADVERTISEMENT

Dar până la sezonul următor, preocuparea catalanilor, ca a tuturor cluburilor din La Liga, este reluarea și încheierea actualei ediții de campionat.

Se așteaptă decizia guvernului privind reluarea competiției

O decizie de înghețare a campionatului ar avea efecte extrem de periculoase pentru cluburi, inclusiv pentru catalani, pentru că ar duce automat la suspendarea drepturilor TV de către deținătorii acestora.

ADVERTISEMENT

Se estimează că un singur club ar putea rămâne neafectat de o asemenea situație și anume Real Madrid, în rest toată lumea ar avea de suferit, mai mult sau mai puțin.

Sunt în pericol drepturile TV

Dacă prima divizie din Spania nu va fi reluată în luna iunie, atunci șansele ca actualul sezon să fie dus la bun sfârșit vor scădea în mod dramatic și cluburile vor fi nevoite să caute soluții urgente pentru a se menține la suprafață din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT
Tags: