Life

Primele imagini de la America Express. Provocările prin care au trecut concurenții

Primele fotografii din noul sezon America Express. Prin ce au trecut cele 9 echipe în competiție, după ce au plecat pe Drumul Aurului.
26.10.2022 | 11:15
Primele imagini de la America Express Provocarile prin care au trecut concurentii
Primele fotografii din noul sezon America Express. Prin ce au trecut cele 9 echipe în competiție. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Primele imagini al reality show-ului moderat de Irina Fodor. Provocările prin care au trecut concurenții de la Antena 1, care timp de două luni au luptat constant pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Primele fotografii din noul sezon America Express. Prin ce au trecut cele 9 echipe în competiție

Producătorii de la America Express au făcut publice primele imagini ale competiției prin intermediul unui Jurnal de călătorie. Cu ajutorul acestui episod telespectatorii pot descoperi prin ce provocări au trecut cele 9 echipe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei de acasă pot vedea cum concurenții caută cazare noaptea sau când iau parte la diverse probe. Totodată, vedetele spun cum li se pare competiția, care este mult mai grea decât se vede la televizor.

„America Express e monstru. Foarte mișto”, au declarat Jean Gavril și fratele său, Dinu, în prima parte din America Express, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

„E mult mai greu față de cum s-a văzut la TV”, au spus sportivele Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Puya și Bianca Adam au declarat, de asemenea, în primul episod de la America Express, că li se pare grea competiția de la Antena 1. Pe Drumul Aurului lucrurile nu sunt deloc ceea ce par, aspect simțit pe propria piele și de Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

„Bontea, cum ai făcut?”, a fost replica juratului de la Chefi la cuțite. „Crezi că s-a plâns la fel ca tine?”, l-a întrebat la rândul său Doina Teodoru.

America Express, prima reacție din partea concurenților

„Mașini de poliție cu mitraliere deasupra și oameni care trec pe lângă ei mâncând înghețată”, este descrierea făcută de Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT

„Facem ce putem la capacitate maximă și încercăm să fim peste toți ceilalți. Dacă nu reușim ne distrăm. Aici nu poți să te prefaci. Cad toate măștile și arăți exact așa cum ești tu. De-asta unii dintre concurenți au diverse reacții”, au completat Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Cele 9 echipe au avut de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, care a trecut prin Mexic, Guatemala și Columbia. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au durat timp de două luni.

Emisiunea urmează să fie difuzată la începutul anului următor. Potrivit cancan.ro, cel mai nou sezon de la Antena 1 ar putea fi difuzat pe 8 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT