Life

Primele imagini de la Asia Express 4. Ce nu apare la TV: „A fost extraordinar de greu”

Au apărut primele imagini de la Asia Express 4. Oase a dezvăluit ce nu se vede la TV și care au fost cele mai grele lucruri.
08.09.2021 | 19:01
Primele imagini de la Asia Express 4 Ce nu apare la TV A fost extraordinar de greu
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la Asia Express 4, care va avea premiera peste zece zile, la Antena 1. Nouă perechi de concurenți au plecat în aventura vieții lor, pe Drumul Împăraților.

Oase, coprezentatorul reality show-ului, a oferit detalii despre cum a fost la filmări și ce nu se va vedea pe micile ecrane. Fanii sunt nerăbdători să urmărească noul sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Primele imagini de la Asia Express 4

Au apărut primele imagini de la Asia Expres, sezonul 4, care va avea premiera sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la ora 20:00. Cele nouă perechi de concurenți au acceptat provocarea să participe la provocarea vieții lor, pe Drumul Împăraților.

Oase a recunoscut că a fost foarte greu pentru el, iar faptul că filmările au avut loc în plină pandemie a îngreunat lucrurile. Restricțiile au reprezentat un obstacol pentru cele nouă echipe, pentru că localnicii erau mult mai speriați și reticenți.

ADVERTISEMENT

„A fost extraodinar de greu pentru mine, a fost foarte greu din toate punctele de vedere, în primul rând te loveai de interdicții, de oameni speriați, până și la mine a fost absolut de greu, nu știu cât de greu a fost pentru ei, le vedeam fețele, a fost foarte greu, chiar nu mă așteptam”, a declarat Oase în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Oase a mai spus că nu se aștepta să fie atât de greu, dar au fost multe lucruri frumoase descoperite pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte interesant și foarte lung. Nu mă așteptam să văd chestii așa șocante, dar a fost absolut șocant. Imaginați-vă cât de greu ne-a fost dacă nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară”, a continuat Oase.

Irina Fodor: „Nu cred că aș putea să duc așa ceva până la capăt”

Irina Fodor, înlocuitoarea Ginei Pistol din acest sezon, a declarat că nu ar putea niciodată să treacă prin ce au trecut concurenții. Vedeta a mai spus că l-a sunat pe soțul ei încă din prima săptămână și i-a spus cât de mândră e de el pentru că a reușit să rămână în show până la final și să-l și câștige, împreună cu Sorin Bontea, în sezonul 3.

ADVERTISEMENT

„Din prima săptămână l-am sunat pe Fodor și i-am zis: știu că au trecut doi ani, dar să știi că sunt foarte, foarte mândră de tine. Treceam în fiecare zi prin ce trec concurenții și mi se pare incredibil că și el a trecut prin aceleași lucruri și le-a dus până la capăt.

Nu știu dacă aș putea să fac așa ceva, serios vorbesc. Sunt o fire destul de ambițioasă și cred că am și eu condiție fizică, dar nu pot să duc așa ceva până la capăt.

Umilința aia, săracii, cum se rugau de oameni să-i ia cu mașinile, să doarmă la ei, (…) Nu ai cum să treci prin asta și să mai fii om a doua zi, și iar să iei cursa de la capăt.

50 de grade, transpirați, cu tot felul de probleme, tensiune, deshidratați, te lovesc toate slăbiciunile deodată.”, a declarat Irina Fodor.

Șatena a mai spus că sfaturile Ginei Pistol au fost foarte utile, mai ales cele în legătură cu bagajul. Aceasta a mai spus, totodată, că nu a crezut-o în tot ce a spus.

„Ea a fost foarte sinceră cu mine, eu am crezut-o doar pe jumătate. Mi-a zis: Irinucă, tu o să te trezești în fiecare dimineață la ora 4. Nu se poate, în fiecare dimineață la 4?”, a mai adăugat Irina Fodor.

Cum se simt concurenții după Asia Express

Luni seara, echipa din Asia Express 4 a avut ocazia să urmărească, în premieră, primul episod al sezonului. Cu această ocazie, concurenții au oferit scurte interviu legate de experiența pe care au avut-o.

„După Asia Express, n-am nicio problemă (…) Dorul de copii. Cel mai greu pentru mine a fost să stau departe de fete. Nu credeam că va fi atât de dificil”, a declarat Mihai Petre.

Adriana Trandafir și fiica ei au plecat împreună la Asia Express. Îndrăgita actriță a declarat că Maria Speranța a fost cea care i-a purtat de grijă.

„Ea a avut grijă de mine, dar eu am avut în sufletul meu toate temerile, grijile, disperările. E greu să ai copilul lângă tine, să vezi că trece prin dificultăți, că nu mai poate, că îi e foame”, a spus Adriana Trandafir.

Noul sezon al celui mai dificil reality show va putea fi urmărit începând cu data de 18 septembrie, de la 20:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT