News

Primele imagini de la azilul unde era internată Zina Dumitrescu! Medicii au intervenit de urgență, însă fără rezultat

28.03.2019 | 16:35
Primele imagini de la azilul unde era internata Zina Dumitrescu Medicii au intervenit de urgenta insa fara rezultat

Zina Dumitrescu, supranumită și ”Mama modei” a murit joi, 28 martie, după mult chin în care a fost ținută sub supravegherea medicilor, timp în care a luat multe pastile și i-au fost făcute multe injecții. Doamna modei și-a pierdut speranța, iar starea sa de sănătate s-a degradat ușor până s-a ajuns la dispariția ei.

Primele imagini de la azilul unde era internată Zina Dumitrescu

Designerul și-a dat ultima suflare la azilul din Ghermănenști care i-a devenit casă de mai bine de 3 ani, unde a fost îngrijită îndeaproape de medicul Ioan Casian și iubită de toți oamenii de acolo. „Cu 30 de minute în urmă s-a întâmplat! Avea toate cele necesare! S-a retras în camera ei, însă din păcate s-a întâmplat! Am încercat cât am putut să îi fim aproape, am mai fost cu ea și la un restaurnat. Am încercat toate variantele ca utlima perioadă din viața ei să fie cât mai frumoasă!

Ieri am vorbit ultima oară, azi nu am apucat să merg la dânsa în cameră. Mereu zicea că totul e ok. Știam însă că lucruile nu stau nici pe departe așa! A stat multe zile în camera la dânsa, a stat în pat.

Mama modei a ajuns acum printre îngeri

Am încercat să-i dăm de mâncare, dar era foarte abătută. Am întrebat-o și pe asistenta medicala dacă are nevoie de ceva, dar întotdeauna a spus că totul este bine. Se vedea că starea ei de sanatate nu era deloc bună. Am întrebat-o de foarte multe ori ce o supără sau dacă are nevoie de ceva, dar mereu spunea că nu” ,a declarat la Antena Stars cel care i-a știut toate stările.

Cât despre cel care trebuia să îi stea alături în ultimii ani de viață, Cătălin Negreanu, fiul ei, a vorbit Cătălin Botezatu. „Nu vreau să vorbesc despre asta, iar cei care știu situația mă înțeleg. E clar că el suferă acum ca orice om, dar… Nu știu, e dureros”, a declarat designerul.