Fotbal intern

Primele imagini de la Belgrad cu terenul pe care se joacă Serbia – România! Tricolorii au făcut antrenamentul oficial

09.09.2018 | 18:10
Primele imagini de la Belgrad cu terenul pe care se joaca Serbia  Romania Tricolorii au facut antrenamentul oficial

FANATIK.RO este la Belgrad și vă oferă primele imagini cu terenul pe care se va juca luni seara derby-ul grupei a 4-a în Liga Națiunilor, Serbia – România.

Gazonul stadionului „Partizan” este în condiții foarte bune, în ciuda faptului că temperaturile au fost ridicate în capitala Serbiei în ultimele zile. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

UPDATE Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Belgrad. Vedeţi imagini în exclusivitate cu şedinţa de pregătire susţinută de elevii lui Cosmin Contra

Primele imagini de la Belgrad cu terenul. Antrenamentul oficial
Tricolorii au făcut antrenamentul oficial la Belgrad pe terenul celor de la FK Partizan
Primele imagini de la Belgrad cu terenul. Antrenamentul oficial
Tricolorii au făcut antrenamentul oficial la Belgrad pe terenul celor de la FK Partizan
Primele imagini de la Belgrad cu terenul. Antrenamentul oficial
Tricolorii au făcut antrenamentul oficial la Belgrad pe terenul celor de la FK Partizan

VEZI VIDEO

Primele imagini de la Belgrad cu terenul

Pe acest teren, tricolorii fac antrenamentul oficial dinaintea întâlnirii, la 30 de minute după conferința de presă pe care o va susține selecționerul Cosmin Contra.

Îngrijiritorii arenei au trebăluit aproape non-stop pentru ca gazonul să se prezinte foarte bine. Ultima partidă disputată aici, pe „Partizana” cum îi spun localnicii, a fost pe 2 septembrie, meciul de campionat Partizan – Backa Palanca, încheiat cu 1-0 pentru „negri”. De mai mult de o săptămână nimeni nu a intrat pe gazon. Pe 2 septembrie au fost puțin peste 2.000 de spectatori, luni seara sunt așteptați peste 30.000 de fanatici pe stadionul renovat ultima oară în 2011.

Peste 1.300 de fani ai tricolorilor la Serbia – România

Iar între zecile de mii de sârbi care vin să-și încurajeze naționala, se vor număra și peste 1.300 de români, care au asigurat locul în sectorul H al arenei belgrădene. Este un sector aflat în peluza Nord și la care se poate ajunge destul de ușor.

Acesta este sectorul de tribună în care vor sta cei peste 1300 de fani români ce vin la meci
Acesta este sectorul de tribună în care vor sta cei peste 1300 de fani români ce vin la meci

Nu doar cei veniți din țară îi vor susține luni seara pe băieții lui Contra, dar și ambasadorul României la Belgrad, Oana-Cristina Popa, cea care a fost prezentă și la sosirea tricolorilor la hotelul „Hyatt”, sâmbătă seara. Oana-Cristina Popa s-a întreținut atunci câteva minute cu selecționerul și membrii delegației.

Și brigada rusă de la Serbia – România a testat gazonul

Cu două ore înainte ca tricolorii să efectueze antrenamentul oficial dinaintea meciului, pe gazonul stadionului „Partizan” și-au făcut mișcarea și arbitrii ruși care vor fluiera luni seara.

Cei 6 arbitri ruși care vor oficia la meciul Serbia - România s-au antrenat la intensitate maximă înaintea tricolorilor
Cei 6 arbitri ruși care vor oficia la meciul Serbia – România s-au antrenat la intensitate maximă înaintea tricolorilor

Aceștia au dat mai mult ture de teren, au verificat „cu piciorul” cam fiecare zonă a terenului, chiar dacă au preferat mai mult zona de umbră… Cei 6 arbitri ruși și-au terminat antrenamentul cu mai multe sprinturi făcute pe toată lungimea terenului.

Cum ar putea arăta România luni seara

Chiar dacă Cosmin Contra se decide de obicei chiar în ziua jocului asupra formulei de start, un 11 probabil pentru meciul de luni cu Serbia poate fi conturat. Vom avea cu siguranță câteva surprize.

Tătărușanu – Manea, Săpunaru, Bălașa, Bancu – Marin, Stanciu – Chipciu, Budescu, Mitriță – Țucudean.

Lotul convocat de Contra pentru meciul Serbia – România

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 12/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Mihai Bălașa (FCSB, 4/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0)

Meciul Serbia – România se dispută luni, 10 septembrie, ora 21:45 și va fi LIVE TEXT pe www.fanatik.ro.