News

Primele imagini de la casa presupusului criminal din Caracal. Cum arată acesta şi ce au găsit poliţiştii la imobil FOTO

26.07.2019 | 13:26

Au apărut primele imagini de la casa presupusului criminal din Caracal, cel care este suspectat că le-ar fi omorât pe Mihaela și Alexandra, cele două adolescente dispărute la 3 luni distanță una de alta. Polițiștii au descins astăzi la casa bărbatului de 57 de ani, mecanic auto de profesie.

Posibil criminal în serie în Caracal: percheziții la casa mecanicului auto care a luat fetele dispărute la ocazie

Oamenii legii au descoperit bucăți de carne într-o hală, însă nu se știe dacă acea carne ar fi umană sau provine de la animale. Polițiștii au ajuns în curtea bărbatului pentru că acolo a dus GPS-ul de pe telefonul fetei dispărute pe 24 iulie. Aceasta și-ar fi sunat apropiații joi seara și a spus că se află într-o curte plină de câini. A dat și alte descrieri, iar acestea s-au confirmat în mare parte, spun polițiștii. Totodată, conform Antena 3, ar fi fost descoperite rămăşite de la patru cadavre! Aceste rămășițe au fost găsite în butoaie metalice, în fântână și în frigider.

Poliția Română a trimis echipe mixte de specialiști de la Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică pentru a-i ajuta pe cei din județul Olt în desfășurarea anchetei. Ultima dintre cele două fete dispărute, Alexandra, s-a urcat în mașina bărbatului miercuri seara, iar de atunci nimeni nu a mai aflat nimic despre ea, scrie observator.tv.

criminal caracal
Locuitorii din Caracal, îngroziți, au ieșit pe stradă. Sursa foto: observator.tv

Mihaela și Alexandra au fost în mașina suspectului

Pe 14 aprilie, o altă tânără, de 19 ani, Mihaela, dispăruse din comuna Dioști. Aceasta se afla la ocazie și a urcat, aparent, tot în mașina mecanicului auto care acum se află în custodia poliției. Tânăra s-a dus din satul unde stă la Caracal pentru a scoate niște bani de la un bancomat, căci acesta era cel mai apropiat bancomat de localitate.

La întoarcere, cu banii scoși din bancomat, fata a luat o mașină la ocazie, iar din luna aprilie nu se mai știe absolut nimic despre ea. Dacă în legătură cu prima fată dispărută căutările au durat mai greu, la cea de-a doua a fost mai ușor pentru că aceasta avea un telefon performant și a putut fi localizat rapid de polițiști.