News

Primele imagini de la locul accidentului în care au murit doi pompieri! Mașina în care se aflau aceștia s-a făcut praf

03.09.2020 | 12:27
Primele imagini de la locul accidentului in care au murit doi pompieri Masina in care se aflau acestia sa facut praf
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la locul accidentului în care au murit doi pompieri! Vorbim despre câteva fotografii înfiorătoare cu BMW-ul în care se aflau cei doi tineri.

Incidentul rutier s-a petrecut pe o șosea din Caraș-Severin. Cei doi bărbați erau din Mehedinți și lucrau împreună de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, șoferul ar fi adormit la volan, ieșind de pe carosabil. Autoturismul lor a intrat cu viteză sub un TIR

Primele imagini de la locul accidentului în care au murit doi pompieri!

Din păcate, cei doi pompieri, în vârstă de 40 de ani, n-au avut nicio șansă să supraviețuiască, impactul fiind unul pur și simplu devastator.

ADVERTISEMENT

De altfel, BMW-ul în care se aflau cei doi subofițeri ISU a intrat cu viteză sub semiremorca TIR-ului parcat regulamentar în afara părții carosabile.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în jurul orei 02:26, pe DN 68. Zgomotul puternic a scos din case mai mulți oameni.

ADVERTISEMENT

“În cursul nopții, autoturismul condus de un subofițer ISU Mehedinți, pe DN 68 Hațeg – Caransebeș, km 32+580 m, în zona localității Băuțar, județul Caraș-Severin, a părasit carosabilul.

Acesta a lovit violent remorca unui ansamblu de vehicule parcat regulamentar.Impactul s-a soldat cu decesul conducătorului auto și al pasagerului.

ADVERTISEMENT

Menționăm că ambii erau subofițeri ISU Mehedinți, dar aceștia se aflau în timpul liber în momentul incidentului rutier”, a transmis poliția Caraș-Severin

 

ADVERTISEMENT